Snap Spectacles. Tu ai cumpăra ochelarii cu cameră video?

Data: 26/09/2016 | Autor: .

Snap Spectacles. Tu ai cumpăra ochelarii cu cameră video?

Snap Inc., compania cunoscută până de curând sub numele de Snapchat, a anunţat lansarea primilor ochelari inteligenţi din lume. Gadgetul Snap Spectacles face fotografii şi înregistrează pînă la 10 secunde de video, pe care le transmite wireless către telefon, relatează GadgetReport.ro

Acolo unde Google a eşuat cu ochelarii Google Glass, cei de la Snap cred că vor da lovitura. „Există o nişă excelentă de piaţă, pe care suntem siguri că o vom acoperi cu aceşti ochelari inteligenţi”, afirmă dezvoltatorii Snap Spectacles, ochelarii SMART pe care îi vor lansa în această toamnă în trei versiuni: negri, albastru-verzui şi coral.  Ochelarii vor costa 130 de dolari.

spectacles-800x931Dincolo de look-ul original, ochelarii sunt capabili să fotografieze şi să inregistreze clipuri video într-un unghi de până la 115 grade, care sunt transmise wireless către iPhone sau telefonul cu Android.

Camera are un buton simplu, iar dezvoltatorii spun că senzorul nu are nevoie de nicio setare suplimentară. Focusează şi înregistrează imaginile într-un format circular, specific Snapchat, clar şi fără distorsiuni.

Snap Spectacles au o autonomie de o zi de utilizare şi se încarcă la o priză obişnuită, cu un cablu miniUSB.

Cum arată clipurile filmate cu Snap Spectacles vedeţi în materialele video de mai jos.