Louis Vuitton Tambour Horizon. Un ceas inteligent de lux

Louis Vuitton Tambour Horizon. Un ceas inteligent de lux

Louis Vuitton intră în zona de tehnologie cu un ceas inteligent, Louis Vuitton Tambour Horizon, cu un look special şi cu un preţ pe măsură. Specificaţiile tehnice sunt excelente, iar designul este unul pe măsura brandului de lux, relatează GadgetReport.ro

Louis Vuitton Tambour Horizon are un ecran de 1,2 inchi Amoled, prins într-o carcasă de oţel de 12,5 mm, la care sunt ataşate curele din piele. Ceasul oferă numai puţin de 60 de curele dedicate, toate la un nivel premium.

Sub ecranul bine definit, cu culori vii şi un contrast excelent, se află un procesor Snapdragon 2100, 512 RAM şi un spaţiu de stocare de 4 GB. Rezoluția ecranului este de 390 x 390.

Ceasul rulează Android Wear 2.0 şi oferă o gamă largă de feţe care pot fi instalate după preferinţe.

Printre acestea se află şi una intitulată City Guides, care prezintă pe ecran tot felul de sugestii contextuale geografice, de la restaurante la obiectivele turistice din oraşul în care se afla proprietarul ceasului.

Louis Vuitton Tambour Horizon are o baterie de 300 mAh, care se încarcă wireless, cu ajutorul unui charger dedicat.

Interesant este că ceasul nu are senzor de puls şi că nu îşi închide ecranul, ca la alte smartwatch-uri.

Ecranul îşi reduce luminozitatea însă continuă să afişeze ora şi informaţiile privind numărul de paşi, caloriile consumate şi notificările de pe telefon (email,sms, postări pe reţele sociale).

Louis Vuitton Tambour Horizon costă 2490 de dolari în varianta argintie, în timp ce versiunea black (neagră) este vândută cu 2900 dolari.