Lumigon T2: Unul dintre cele mai aratoase smartphone-uri Android (Galerie foto)

Data: 21/08/2012 | Autor: .

Calitatea design-ului unui smartphone este o chestiune subiectiva, insa consensul la nivelul industriei pare a fi acela ca Apple produce cele mai frumoase modele, urmat de noile Nokia Lumia, in timp ce device-urilor Android au anumite carente la acest capitol.

Danezii de la Lumigon vor sa profite de acest lucru si propun smartphone-ul T2, un device premium cu un design spectaculos si o versiune modificata de Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Bazat pe un corp din otel si sticla si un display de 3,8 inchi, Lumigon T2 vine echipat cu un procesor Snapdragon de 1,4 Ghz, 1 GB de memorie RAM si o capacitate de 8 GB de memorie. Terminalul exceleaza la capitolul audio, unde vine echipat cu un chip Bang & Olufsen MS3.

Cei de la Lumigon au muncit mult si la imbunatatirea aspectului interfetei Android.

Daca aceasta platforma este uneori complicata si inghesuita, producatorul danez a adaptat-o pentru a imprumuta cele mai bune elemente vizuale atat de la iOS cat si de la Windows Phone 7.

In plus, Lumigon T2 dispune de o functie care il transforma intr-o telecomanda universala TV, dar si de acces la magazinul de aplicatii Google Play.

Terminalul va fi lansat in mai multe piete din Europa si Asia dupa vara lui 2012. Producatorul nu a oferit inca detalii despre pretul Lumigon T2, insa avand in vedere lista de specificatii, este de asteptat ca acesta sa nu fie unul foarte competitiv. Mai multe amanunte, pe pagina oficiala a Lumigon.