HTC Thunderbolt, cel mai prost telefon detinut de Steve Wozniak

Data: 21/08/2012 | Autor: .

HTC Thunderbolt, primul smartphone cu conectivitate LTE din portofoliul producatorului taiwanez, este cel mai prost telefon pe care Steve Wozniak, cel care a fondat Apple alaturi de Steve Jobs, l-a detinut vreodata.

Pe langa acesta, si modelele timpurii de telefoane Iridium se adauga la lista de experiente neplacute ale cofondatorului Apple.

Wozniak a facut marturisirea in urma cu cateva ore pe un chatroom public al portalului de tehnologie Gizmodo, unde acesta este destul de activ in ultima vreme.

In ciuda faptului ca a detestat modelul Thunderbolt al celor de la HTC, Wozniak a avut in trecut cuvinte de lauda pentru Android, sistemul de operare mobil al Google.

„Telefonul meu principal este un iPhone. Iubesc frumusetea sa, insa mi-as dori sa faca toate lucrurile pe care le face telefonul meu Android”, a declarat cofondatorul Apple in urma cu cateva luni.

Acesta a fost chiar fotografiat in toamna anului trecut la sediul Google unde a primit o copie a Galaxy Nexus inainte ca terminalul sa fie lansat oficial.

Totusi, Wozniak spune ca prefera modelul Motorola Droid Razr in detrimentul modelului oficial Google.

Stephen Gary „Woz” Wozniak (nascut pe 11 august 1950, San Jose, California, SUA) este un inginer american de origine poloneza specialist in calculatoare, cunoscut drept cofondator al companiei Apple Computer, Inc. (astazi Apple Inc.) impreuna cu Steve Jobs si Ronald Wayne. Inventiile si mașinile sale au contribuit semnificativ la revolutia calculatoarelor personale din anii 1970. Wozniak a creat in acel deceniu calculatoarele.