Noul Galaxy Note II va fi cel mai mare telefon din piata

Data: 15/08/2012 | Autor: .

Blogul Nowhereelse  a dat publicitatii o imagine care prezinta carcasa noului telefon Galaxy Note II, gadget care urmeaza sa fie lansat la finele lunii august. Fotografia arata, in premiera, profilul noului telefon-tableta care va avea o diagonala de 5,5 inch.

Potrivit Engadget, telefonul va avea un ecran Super AMOLED, un procesor quad-core Exynos, o camera de 12 MP si va rula sistemul de operare Android 4.1.

Ecranul va fi realizat dintr-un plastic special UBP, care este imposibil de spart. Potrivit news.mk., acest tip de ecran este precursorul ecranelor flexibile care, cel mai probabil, le vom vedea din 2013.

Noua tehnologie va face telefonul si mai subtire. In plus, gadgetul va avea o baterie mai puternica. Platforma tehnologica va fi cea de la Galaxy S III cu cateva imbunatatiri atat la capitolul hardware cat si software.

“Planuim sa prezentam urmatorul Galaxy Note la evenimentul SamsungMobileUnpacked care va avea loc laBerlinpe 29 august”, a declarat purtatorul de cuvant al companiei.

Samsung spera, prin acest eveniment, sa contracareze lansarea mult asteptatului iPhone5 al celor de la Apple, pe 12 septembrie. Detalii despre iPhone 5 cititi aici