“Luna de sange” anunta sfarsitul lumii? Unde poti vedea eclipsa, in direct (VIDEO)

Data: 15/04/2014 | Autor: .

eclipsaAstazi va avea loc cea mai puternica eclipsa de luna din 2014. Fenomenul va fi vizibil in intreaga emisfera vestica. Eclipsa este cunoscuta sub numele de „luna de sange” din cauza culorii pe care o va capata corpul ceresc.

Eclipsa va fi vizibila pentru o ora si 17 minute, insa nu si din Romania.

Aceasta este prima din seria de patru eclipse denumita „tetrada“, ce vor avea loc pana la sfarsitul anului viitor, la un interval de sase luni.

Profetiile apocaliptice afirma ca luna de sange marcheaza sfarsitul lumii si a doua venire pe Pamant a lui Mesia.

Marte, Soarele si Pamantul s-au aliniat formand o rara opozitie a planetelor ce se produce o data la 778 de zile. Luna, in miscarea ei in jurul Pamantului, va intra treptat in umbra acestuia.

Pastorul John Hagee a scris in 2013 o carte despre „Luna sangerie“. El sustine ca tetrada de eclipse lunare care incepe pe 15 aprilie nu este una banala, deoarece se suprapune peste mai multe sarbatori evreiesti: Pastele si Corturile.

“Soarele se va cufunda in intuneric si Luna va deveni sangerie, inainte de marea si teribila zi a venirii Domnului”. Aceasta este profetia din Biblie pe care pastorul John Hagee isi bazeaza teza.

Ultima eclipsa vizibila din Romania a avut loc pe 10 decembrie 2011, iar urmatoarea se va putea vedea pe 28 septembrie 2015.

Puteti vedea eclipsa in direct AICI


Live streaming video by Ustream