“Maleficent:Mistress of Evil”, din 18 octombrie în cinematografe

Noua producție Disney pentru marile ecrane, “Maleficent: Mistress of Evil / Maleficent: Suverana Răului”, este un film de aventuri fantastic care prezintă povestea relației dintre Aurora și nașa ei, dar și pe cea dintre Regatul Moors și vecinii săi, relatează GadgetReport.ro

Scenariul “Maleficent”, din 2014, nu numai că aducea o schimbare radicală în acțiunea unei povești cu zâne – cea mai cunoscută răufăcătoare din universul Disney blestema un nou născut să doarmă veșnic –  ci și încasări globale de peste 750 de milioane de dolari.

La câţiva ani după cele petrecute în Maleficent, aventura fantastică continuă. Maleficent 2 va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricosătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează.

Maleficent: Mistress of Evil

Maleficent: Mistress of Evil poster-ul oficial

Filmul “Maleficent: Mistress of Evil / Maleficent: Suverana Răului” este distribuit de Forum Film România și va putea fi urmărit în cinematografele din România începând cu 17 octombrie, în formatele 3D, IMAX, în variantele subtitrată și dublată.