Meitu T8, telefonul chinezesc cu cea mai inteligentă cameră de selfie

Data: 23/02/2017 | Autor: .

Meitu T8, telefonul chinezesc cu cea mai inteligentă cameră de selfie

Chinezii de la Meitu au anunţat lansarea unui nou smartphone, despre care afirmă că are specificaţii unice în piaţa tehnologiei. Meitu T8 este primul telefon din lume cu cameră de selfie cu Dual Pixel şi facilităţi DSLR, relatează GadgetReport.ro

Compania afirmă că noua cameră frontală, de 12 MP, include autofocus, stabilizare optică, un sistem unic de filtrare a luminii şi un focus extrem de rapid, facilităţi pe care le prezintă aparatele foto profesionale DSLR.

Camera de selfie cu dual-pixel include, totodată, şi un sistem de autentificare pe bază de recunoaştere
facială.
Pe de altă parte, camera principală are 21 MP şi beneficiază de tot felul de filtre, care pot scoate din fotografii pungile de sub ochi şi ridurile, pot albi dinţii şi să ofere persoanelor fotografiate un ten imbunătăţit.

Telefonul Meitu T8 este un produs aparte în piaţa tehnologiei, oferind aceeaşi look original, dat de profilul hexagonal devenit marcă înregistrată.

Telefonul rulează un sistem Android special costumizat de chinezi, intitulat MEIOS3.5, cu ajutorul unui procesor cu 10 core şi a 4 GB de RAM. Gadgetul are un spaţiu de stocare de 128 GB şi o baterie care se încarcă rapid, inclusiv wireless.

Meitu T8 este disponibil în patru culori: Magical Orange, Jazz Gold, Dazzling Blue şi Diamond Grey.
Va fi lansată şi versiune specială, intitulată Phantom Black.

Meitu T8 poate fi cumpărat de pe Meitu.com la preţul de 479 de dolari.