Primele imagini cu Galaxy S8 si S8 Plus, unul langa celalalt

Data: 23/02/2017 | Autor: .

Primele imagini cu Galaxy S8 si S8 Plus unul langa celalaltFebra lansării noii generaţii de telefoane Galaxy S8 continuă să ofere noi detalii, imagini şi informaţii pe surse, care vin să susţină ideea că sud-coreenii vor să dea lovitura cu un gadget fără precedent, cu care să reclădească încrederea clienţilor după dezastrul lui Note7, relatează GadgetReport.ro

Sammobile prezintă astăzi o imagine în premieră, în care vedem Galaxy S8 si S8 Plus unul lângă celălalt, iar dincolo de design, un amănunt iese în evidenţă.

Butonul de HOME, devenit virtual, va fi inclus în aplicaţia Allways On, astfel că sigla acestuia va fi prezentă tot timpul pe ecran, chiar şi când acesta este închis.

O altă informaţie interesantă, prezentată de bloggerul evkleaks, vine să confirme specificaţiile hardware ale produsului de top din seria S8, modelul Galaxy S8 Plus.

Poitrivit surselor citate de blogul de tehnologie, S8+ va avea un ecran de 6,2 inchi, cu rezoluţie QHD+ şi un aspect de 18:9. Astfel că, chiar dacă din specificaţii telefonul va părea mai mare decât Note7 (5,7 inchi), soluţia 18:9 îl va face confortabil de ţinut în mână.

Restul specificaţiilor sunt deja cunoscute, de la RAM-ul de 4 GB şi spaţiul de stocare de 64 GB, la camera principală de 12 MP şi cea de 8 MP cu sensor de iris, de pe faţă.

Mai multe detalii despre generaţia S8 aflaţi din stirile de mai jos:

Noi imagini cu Galaxy S8. Detaliile anunţate în premieră

Samsung Galaxy S8 va scrie istorie. Sud-coreenii se aşteaptă la vânzări record