X-Men: Days of Future Past. Ultimul si cel mai spectaculos trailer inainte de premiera (VIDEO)

Data: 16/04/2014 | Autor: .

X-Men Days of Future Past

20th Century Fox a lansat ultimul trailer pentru “X-Men. Days of Future Past” inainte de lansarea oficiala in cinematografe, pe 23 mai. Filmul se anunta a fi cea mai tare productie cu super eroi din 2014.

X-Men: Days of Future Past prilejuieste o reunire intre echipa de supereroi X-Men din prima trilogie, aparuta intre 2000 si 2006, si X-Men: First Class, premiera care s-a bucurat de atata succes in 2011.

Days of Future Past e inspirat de una dintre cele mai populare serii de aventuri ale echipei X-Men, publicata in 1981.

Mutantii X-Men dintr-un viitor distopic apropiat se intorc in timp in anii 70, pentru a-si convinge versiunile din tinerete sa distruga o amenintare care va pune in mare primejdie intreaga umanitate 40 de ani mai tarziu, relateaza Cinemarx.

In X-Men: Days of Future Past, mutanta cu puteri speciale de declansare a calatoriei in timp, Kitty Pride (Ellen Page), devine singura sansa de supravietuire a mutantilor.

Controland trecutul si avertizandu-i la timp pe membrii X-Men ca asasinarea senatorului Robert Kennedy va avea drept rezultat un viitor in care sentinelele conduc America, iar mutantii sunt tinuti in lagare de concentrare, Profesorul X si aliatii sai spera sa poata evita dezastrul.

Kitty isi foloseste puterile pentru a-l trimite pe Wolverine in trecut, unde intalneste tinerii mutanti interpretați de James McAvoy, Jennifer Lawrence si Michael Fassbender. Dar, ceva rau se intampla cu Kitty in timpul transei ce asigura intoarcerea in timp si, in timp ce Wolverine este inca in sub controlul puterilor sale, ceilalti membri X-Men trebuie sa gaseasca rapid un mutant care sa potenteze abilitatile lui Kitty si sa ii aduca prietenul inapoi teafar si nevatamat, afirma Cinemagia.

Alex Summers/Havok este actorul care va interpreta personajul a carui abilitate speciala are de-a face cu absorbtia si eliberarea violenta de energie.

Urmariti mai jos si cel de-al doilea trailer pentru X-Men: Days of Future Past.

 

In film ii vom vedea pe Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart, Ian McKellen, Anna Paquin, Ellen Page, alături de James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence,Nicholas Hoult.