Microsoft a lansat un update important pentru Windows 10

Data: 13/11/2015 | Autor: .

windows 10 update major

Microsoft a lansat joi un update important pentru platforma Windows 10. Actualizarea de software, pe care vă recomandăm să o instalaţi, oferă un plus de viteză şi noi opţiuni pentru Mail, Calendar, Photos, browserul Edge, asistentul Cortana şi compatibilitatea cu Xbox.

Potrivit unui comunicat lansat pe site-ul Microsoft, update-ul permite Windows 10 să pornească intr-un timp cu 30% mai mic decat Windows 7. Software-ul aduce imbunătăţiri la nivel de securitate, dar si în privinţa unor aplicaţii precum Groove, Xbox, Store, OneNote, Solitaire etc.

În ceea ce priveşte browserul Edge, Microsoft afirmă că acesta „ofera performanta si securitate imbunatatite, alaturi de un tab de previzualizare, care iti permite sa treci pe deasupra tab-urilor si sa ai o vizualizare asupra continutului paginilor respective fara a fi nevoie sa le deschizi efectiv si fara a parasi pagina de web pe care te afli deja”.

Microsoft Edge se sincronizeaza acum si cu Facebook, dar si cu informațiile din Reading List pe toate dispozitivele, astfel incat poti reveni cu usurinta asupra informatiilor care te intereseaza cel mai mult”, se spune în comunicatul Microsoft.

„Legat de Cortana, se poate folosi un pen (instrument de scris) pentru a efectua adnotari in Cortana Notebook, iar Cortana va recunoaste numarul de telefon, adresa de email si chiar adresa fizica pentru a ajuta la setarea de reminder-e. Cortana poate fi utilizata acum si pentru a tine evidenta evenimentelor personale si a rezervarilor la film, trimitand remindere utile legate de locul unde trebuie sa ajungi si cum sa faci pentru a ajunge la timp, plus optiunea de a rezerva o masina si de a localiza via Uber”, mai afirmă Microsoft.

Mai multe detalii legate de update, aflaţi de pe site-ul Microsoft în limba română.