Microsoft Surface Book, „the ultimate laptop”, sold-out încă din faza de precomenzi!

Data: 12/10/2015 | Autor: .

Microsoft Surface Book

Lansarea Surface Book pare să fie pentru Microsoft o afacere extrem de profitabilă.Ubergizmo relatează că cel mai performant Surface Book a devenit sold-out încă din faza de precomenzi.

surface_book_sold_outVarianta de top a noului laptop, promovat de Microsoft drept „the ultimate laptop”, include ecranul touchscreen cu rezoluţia de 3000×2000 pixeli, un procesor Intel Core i7, 16GB de RAM, un spatiu de stocare pe SSD de 512GB, o placă video de la NVIDIA şi Windows 10 Pro. Preţul? „Numai2699 dolari.

Există, bineinţeles, şi variante mult mai ieftine. Le vedeţi pe toate pe site-ul Microsoft.

GadgetReport.ro relata, în momentul lansării oficiale, că Microsoft Surface Book vine cu un ecran de 13,5 inchi touchscreen, PixelSense, prins într-o carcasă din magneziu, argintie, subţire şi elegantă.

Laptopul beneficiază de cele mai noi procesoare de la Intel, de generaţia a şasea, i5 şi i7, are video Intel HD 520 sau Nvidia (in funcţie de configuraţie), 8 sau 16 GB de RAM, o tastatură iluminată, două mufe USB 3.0, cardSD, şi o autonomie remarcabilă, de 12 ore.

La capitolul spaţiu de stocare, Microsoft Surface Book include SSD-uri de 128GB, 256GB, 512GB sau 1TB.

Surface Book funcţionează şi sub formă de tabletă, ecranul putând fi desprins foarte uşor de tastatură. Gadgetul poate fi controlat, bineinţeles, şi cu un stylus care are o autonomie de până la un an!

Microsoft Surface Book vine şi cu două camere foto-video de 8 respectiv 5 MP, cu autofocus, capabile să înregistreze la 1080p HD. Laptopul are două difuzoare frontale, cu Dolby® audio.

La capitolul conectivitate, Microsoft Surface Book oferă conexiuni 802.11ac Wi-Fi wireless şi Bluetooth 4.0.

Gadgetul include Office Pro şi Adobe Photoshop şi va ajunge în magazine în această lună, la preţuri ce pornesc de1499 dolari.