Xiaomi brand sale! Telefoane şi alte gadgeturi, cu reduceri de până la 50%

xiaomi-brand-sale

Probabil aţi auzit de Xiaomi, unul dintre brandurile din China cu cea mai spectaculoasă ascensiune pe pieţele internaţionale. Vine cu telefoane excelente, la preţuri foarte bune. Îi urmărim de ceva vreme şi astăzi am sesizat o promoţie foarte bună, pe site-ul everbuying.net, la telefoane şi alte gadgeturi, printre care boxe bluetooth, tot felul de gadgeturi pentru acasă şi accesorii.

Ne-au atras atenţia, în primul rând, telefoanele Xiaomi RedMi Note 2, MI4 şi Mi4i, care vin la preţuri promoţionale, într-o campanie brand sale fără precedent.

Xiaomi RedMi Note 2 este unul dintre cele mai vândute telefoane ale companiei. La preţul de 174, 99 dolari, telefonul 4G vine cu un ecran de 5,5 inchi Full HD, un procesor octa core pe 64 biti, 2 GB de RAM, un spatiu de stocare de 32 GB, extensibil prin TF Card, şi doua camere, de 5 respectiv 13 MP. Un telefon excelent, cu o baterie de 3060 mAh, ce poate fi scoasă. O variantă pe care am testat-o şi ne-a plăcut, funcţionând ireproşabil.

XIAOMI MI4 Overseas Edition este o versiune de top, care poate concura fără probleme cu telefoanele de top de la Samsung, Apple şi Sony. Smartphone-ul are un ecran de de 5 inchi, full HD, şi un profil cu accente premium, metalic, cu o ramă din aluminiu şi magneziu. Telefonul 3G rulează un procesor Snapdragon801, tactat la 2,5 Ghz, împreună cu 3GB de RAM.

Smartphone-ul se remarcă cu camerele sale. Are una principală, de 13 MP, care filmează în 4K, cu HDR şi care focusează în 0,3 secunde, iar pentru amatorii de selfie propune un senzor de 8 MP cu unghi larg de vizionare.

XIAOMI MI4 Overseas Edition Android 4.4 3G Smartphone 5.0 inch FHD Screen Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz Cameras Bluetooth 3GB RAM

Telefonul are o baterie de 3080mAh, care îi asigură o autonomie de până la 24 ore, include o functie de telecomandă cu infrarosu, şi rulează Android 4.4. La aceste dotări, XIAOMI MI4 Overseas Edition costă numai 209, 99 dolari. Îl găsiţi la această oferă pe everbuying.net

XIAOMI MI4 Overseas Edition Android 4.4 3G Smartphone 5.0 inch FHD Screen Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz Cameras Bluetooth 3GB RAM

Cel de-al treilea telefon aflat în promoţie pînă pe 27 octombrie este varianta superioară a modelului MI4.

XIAOMI MI4I Advanced Edition rulează ultimul Android 5.0, cu autorul unui procesor Qualcomm Snapdragon 615 64bit Octa Core, tactat la 1.7GHz, şi a 2GB RAM.

Ecranul este unul de 5 inchi, Full Hd, produs de Sharp, cu un raport excelent, de 441 de pixeli pe inchi.

XIAOMI MI4I Advanced Edition are un spatiu de stocare de 32GB şi două camere, una de selfie de 5 MP, şi o alta de 13 MP, cu flash light şi autofocus. Camera principală are o deschidere F/2.0, astfel că surprinde cadre largi şi, ce ne-a mai plăcut, este că are 36 de moduri presetate de fotografiere.

XIAOMI MI4I Advanced Edition Android 5.0 4G Smartphone 5.0 inch FHD IPS OGS Screen Snapdragon 615 64bit Octa Core 1.7GHz 32GB ROM 13.0MP Camera

 

Telefonul este unul 4G, dual sim, şi costă 257.49 dolari. Îl găsiţi în campania lansată de Xiaomi pe site-ul everbuying.net.

Pe lângă cele trei telefoane, în campania Xiaomi brand sale veţi mai găsi alte câteva produse interesante, de la accesorii pentru telefoane, la baterii externe, printre care ne-a atras atentia una de 10.000 de miliamperi la pretul de numai 15,39 dolari. O găsiţi AICI.

De remarcat si seria de căsti originale, alături de gadgeturile pentru casa, de la purificatoare de aer şi apă la lămpi inteligente.  Ofertele sunt unele cu adevărat excelente.