CEO-ul Tag Heuer: Apple Watch are o uriaşă problemă

Data: 15/10/2015 | Autor: .

apple-watch-golden-edition-gadgetreport.ro

Jean-Claude Biver, CEO-ul Tag Heuer, afirmă că ceasul Apple are o mare problemă care nu poate fi rezolvată sub nicio formă. “Este ceva care ţine de modul în care alegi să îţi cheltui banii”, a declarat acesta.

Într-un interviu pentru CNBC, Jean-Claude Biver a afirmat că un smartwatch care costă peste 2000 de dolari reprezintă o investiţie proastă pe viitor.

“Tehnologia evoluează. Ce valoare va mai avea un ceas de genul acesta peste 10 ani, dacă ai dat acum 10.000-17.000 de dolari pe el?”, a mai spus Biver, referindu-se la cel mai scump produs Apple, Watch-ul din aur.

Cunoscutul producător elveţian de ceasuri premium TAG Heuer va lansa, pe 9 noiembrie, primul său ceas inteligent, Connected. Lansarea va avea loc la New York, iar primele informaţii, neoficiale, arată că ceasul ar urma să coste 1400 de dolari.

TAG Heuer smartwatch lansare„Pentru noi a fost o mare provocare – cum să realizăm o simbioză între look-ul clasic şi select al unui ceas TAG Heuer cu noile tehnologii inovative. Credem că am reuşit să păstrăm ADN-ul ceasului elveţian şi să-i oferim un plus de atractivitate”, a declarat acesta.

Presa internaţională speculează că ceasul va avea un ecran rotund, o carcasă metalică tipică TAG Heuer, şi că ar urma să ruleze Android Wear.

Bineinţeles, TAG Heuer smartwatch se va conecta la telefon prin bluetooth şi va prelua alertele, de la sms la email şi postările de pe reţelele sociale. Nu este exclus să vedem şi o aplicaţie dedicată TAG Heuer, care să ofere clienţilor o serie de servicii dedicate.