Microsoft Surface Pro 4. Mai performantă decât MacBook Air?

Data: 7/10/2015 | Autor: .

microsoft-surface-pro-4

Microsoft a lansat cea de-a patra generaţie a tabletei Surface, un gadget despre care afirmă că ar fi cel mai bun de acest tip din lume, cu 50% mai performant decât un MacBook Air.

Noua tabletă Microsoft Surface Pro 4 vine cu un ecran de 12.3 inch, PixelSense, cu o densitate de 267ppi (densitate pixel per inch) şi o grosime de numai 8,4 milimetri.

Tastatura a fost redesenată, fiind mai uşoară şi mai subțire, iar trackpad-ul, realizat din sticlă, este cu 40 la sută mai mare decât cel de pe Surface Pro 3.

Gadgetul include un Stylus Pen dedicat, cu 1024 de niveluri de presiune dar şi o „radieră” virtuală. Ambele sunt asistate de Cortana, care îşi face apariţia la o simplă apăsare a butonului amplasat în partea superioară a penului şi te ajută să iei cele mai bune decizii.

Surface Pro 4 beneficiază de a șasea generație a procesoarelor Intel şi 16 GB de RAM, astfel că cei de la Microsoft susţin că tableta ar fi cu 50% mai rapidă decât MacBook Air.

Microsoft Surface Pro 4 include un spaţiu de stocare de 1 TB şi rulează, bineînţeles, Windows 10.

Microsoft Surface Pro 4 are un sistem de scanare a amprentei, care permite o logare rapidă şi un nou sistem de răcire, hibrid.

Microsoft Surface Pro 4 va fi disponibilă din 26 octombrie, la prețul de 899 de dolari.