Microsoft Surface Pro. Cum arată şi ce poate noul laptop cu Windows 10

Data: 24/05/2017 | Autor: .

Microsoft Surface Pro. Cum arată şi ce poate noul laptop cu Windows 10Microsoft Surface Pro este cel mai puternic laptop hibrid (tableta si tastatura) construit vreodată de Microsoft. Gadgetul este de 2,5 ori mai rapid decât Surface Pro 3 şi de 1,7 ori mai puternic decât iPad Pro. Surface Pro are o autonomie remarcabilă, de 13,5 ore, iar preţurile pleacă, în funcţie de configuraţie, de la 800 de dolari, relatează GadgetReport.ro

Microsoft Surface Pro este mai subţire, mai uşor şi mai versatil decât seria precedentă, dar şi faţă de principalul său rival, iPad Pro. „Este cel mai uşor şi rapid Surface construit vreodată”, afirmă compania.

Microsoft Surface Pro are un ecran de 12.3 inchi ((2,736 x 1,824), cu 267 ppi, în condiţiile în care iPad Pro are 264 ppi pe ambele variante, de 9.7 inchi respectiv 12.9 inchi.

Microsoft afirmă că, prin intermediul tehnologiei PixelSense, Surface Pro oferă o gamă de culori „mai vibrantă, mai precisă, şi cu un impact fără precedent”.

MICROSOFT SURFACE PRO, CELE MAI NOI PROCESOARE INTEL

Gadgetul vine în mai multe configuraţii, care includ cele mai noi procesoare Intel Kaby Lake Core m3, i5 şi i7, grafică Intel Iris Plus 640, un nou cooler, 4/8/16 GB de RAM şi spaţii de stocare de până la 1 TB SSD.

La capitolul periferice, Microsoft Surface Pro oferă USB 3.0, microSD card reader, Mini DisplayPort şi un jack de 3.5mm pentru căşti. Laptopul rulează, bineînţeles, cea mai nouă versiune de Windows 10 Pro.

MICROSOFT SURFACE PRO, AUTONOMIE EXCELENTĂ

Gadgetul are o autonomie remarcabilă, de 13,5 ore, faţă de 9 ore cât avea versiunea anterioară.

Surface Pro este vândut împreună cu noul Surface Pen despre care Microsoft afirmă că oferă o sensibilitate la presiune de patru ori mai bună şi o acurateţe dublă faţă de primul Surface Pen.

Oferta Microsoft include şi noile coperţi Sigranture Type (platinum, cobalt blue şi burgundy), care oferă o senzaţie mai plăcută, catifelată.

CÂND VA AJUNGE PE PIAŢĂ MICROSOFT SURFACE PRO

Surface Pro va fi disponibil începând din 15 iunie, la preţuri care pleacă de la 799,99 dolari în SUA, pentru versiunea cu 128 GB SSD şi 4 GB de RAM. Un model Microsoft Surface Pro, dotat cu conectivitate 4G, va fi disponibil din toamnă.