Technics SC-C70. Cum arată cel mai nou sistem stereo compact

Data: 19/05/2017 | Autor: .

Technics SC-C70. Cum arată cel mai nou sistem stereo compact

Technics SC-C70. Aceasta este denumirea celui mai spectaculos sistem stereo compact, prezentat de Technics în cadrul HIGH END Audio Show, eveniment care se desfăşoară în aceste zile în Munchen. Gadgetul oferă un sunet puternic, care umple orice încăpere, datorită tehnologiilor JENO Engines, LAPC și Space Tune, relatează GadgetReport.ro

Brandul Technics este recunoscut pentru faptul că produce echipamente audio inovatoare din punct de vedere tehnic și cu un design spectaculos. Technics SC-C70, dotat cu trei sisteme JENO care elimină jitterul digital, nu face excepție.

Rezultatul este un sunet clar, fără distorsiuni perceptibile. Technics SC-C70 prezintă, de asemenea, funcția LAPC, o tehnologie de amplificator adaptivă în funcție de sarcină, dezvoltată de Technics pentru a asigura integrarea perfectă cu boxele.

Sistemul măsoară caracteristicile de fază și impedanță ale boxelor integrate și optimizează sunetul rezultat utilizând datele obținute. Împreună cu conceptul de sunet dezvoltat cu precizie, care înglobează cinci boxe, Technics SC-C70 poate crea o experiență de sunet spațial.

Pentru a optimiza efectul spațial al sunetului, sunt utilizate lentile acustice poziționate în fața tweeterelor pentru a distribui și dispersa sunetul optim, în special în gama de frecvențe înalte. În plus, fantele acustice integrate minimizează fluctuațiile, mai ales în gama frecvențelor înalte.

Technics a dezvoltat software-ul de calibrare Space Tune de pe Technics SC-C70 pentru a obține o calitate optimă a sunetului. Acest software corectează parametrii prin propria rețea și, drept urmare, permite ajustarea sunetului în funcție de spațiul de audiție.

Indiferent că muzica este redată în format de înaltă rezoluție prin rețea, de pe CD, prin conexiune USB, DAC USB sau smartphone, utilizatorii vor putea păstra un control total asupra sistemului prin intermediul Technics app.

Funcția Apple AirPlay integrată in Technics SC-C70 permite utilizatorilor streamingul fluent al fișierelor muzicale de la diferite dispozitive Apple, precum iPod, iPhone sau iPad. Sistemul SC-C70 este compatibil cu DLNA și poate fi conectat cu ușurință la dispozitive mobile de la alți producători prin Bluetooth, permițând accesul la servicii de streaming populare, precum Spotify și TIDAL.

Technics SC-C70 va fi disponibil din septembrie, la un preţ neanunţat, pentru moment.