Bragi Dash Pro. Căştile bluetooth promovate drept primul computer de pus în ureche

Data: 17/05/2017 | Autor: .

Bragi Dash Pro. Căştile bluetooth promovate drept primul computer de pus în ureche

Bragi Dash Pro. Acestea sunt, fără îndoială, cele mai interesante căşti audio inteligente, fără fir, lansate vreodată. Gadgetul, promovat drept „primul computer de pus în ureche” a fost prezentat, ieri, de compania Bragi, cu ocazia unui eveniment organizat la New York, relatează GadgetReport.ro

Bragi Dash Pro sunt primele căşti audio din lume care dispun de propriul sistem de operare, OS 3 (BOS3), powered by IBM Watson.

Căştile au un procesor pe 32 bit şi mai mult de 150 de micro-componente, printre care numai puţin de 27 de senzori.

Pe baza modulului de inteligenţă artificială, căştile “înţeleg” activităţile efectuate de utilizator şi îi oferă tot felul de informaţii asociate. Poate cea mai interesantă facilitate, dincolo de monitorizarea activităţilor sportive (calculul caloriilor şi distanţelor parcurse – alergat, mers, înot etc.), este translatorul universal.

CĂŞTILE TRADUC CONVERSAŢIILE

Acesta permite utilizatorului să traducă, în timp real, până la 40 de limbi de circulaţie internaţională, cu ajutorul aplicaţiei iTranslate. Căştile „aud” conversaţia şi oferă traducerea instantanee. Serviciul de traducere este gratuit în prima lună, iar ulterior costă 4,99 dolari.

Cu ajutorul funcţiei Virtual 4D Menu, căştile îşi ajută utilizatorii să caute şi să afle informaţii de pe internet şi să se descurce în trafic, prin intermediul indicaţiilor auditive.

Bragi Dash Pro sunt rezistente la apă şi praf şi au o autonomie de cinci ore de audiţie continuă.

SE SINCRONIZEAZĂ CU ORICE SMARTPHONE

Căştile se sincronizează cu telefoanele Apple şi Android, dar şi cu gadgeturile cu Windows, laptopuri şi PC-uri, cu o singură atingere, în numai câteva secunde. Bragi Dash Pro permit, astfel, preluarea apelurilor şi conversaţii cu ajutorul microfonului dedicat.

Căştile oferă controlul vocal al funcţiilor din smartphone şi, bineînţeles, redau muzica din telefon şi de pe spaţiul de stocare propriu, de 4 GB.

Bragi Dash Pro oferă un semnal audio de calitate şi o izolare optimă faţă de zgomotul ambiental.

Bragi a prezentat, cu ocazia evenimentului din New York, şi versiunea specială The Dash Pro tailored by Starkey, care oferă un sunet chiar şi mai spectaculos, graţie colaborării cu compania Starkey.

PREŢUL, PE MĂSURA TEHNOLOGIEI

Căştile Bragi Dash Pro vor fi disponibile exclusiv în culoare neagră, la preţul de 329 dolari, în timp ce modelul realizat în colaborare cu Starkey va avea şi note de albastru şi auriu.

Bragi Dash Pro tailored by Starkey va costa 499 dolari în SUA şi 699 dolari în Canada.