Morphy Richards se lansează în România cu o gamă de electrocasnice pentru casă și bucătărie

Brandul britanic Morphy Richards a anunțat astăzi lansarea pe piața din România. Printre produsele disponibile se numără aparate de gătit, de preparat mâncarea, destinate micului dejun, îngrijirii casei sau hainelor de tipul fierbătoarelor, prăjitoarelor de pâine, roboților de bucătărie, slow cookerelor, mașinilor de pâine, aspiratoarelor verticale sau fiarelor de călcat.

Oferta o găsiți pe www.morphyrichards.ro.

 Peste 90% dintre casele britanice folosesc produsele Morphy Richards pentru activitățile casnice de zi cu zi. Printre produsele cheie pentru consumatorii români, brandul pune la dispoziție produse elegante, dedicate micului dejun, fie singulare sau seturi. Fierbătoare, prăjitoare de pâine și cafetiere, precum cele din colecțiile EVOKE sau ROSE GOLD, sunt câteva dintre acestea.

Colecția ROSE GOLD

  

Gama de produse dedicată bucătăriei continuă cu aparate impresionante pentru gătit și preparat mâncarea. În ceea ce privește roboții de bucătărie, Morphy Richards propune două produse extrem de practice și inovatoare – MIXSTAR, ideal pentru mixare și frământare, și PREPSTAR, maestrul pregătirii meselor, ocupându-se de toate sarcinile zilnice de tăiere, tocare, gratinare, amestecare sau batere a ingredientelor în doar câteva minute.

48319hero 017

Masa sănătoasă, perfect sincronizată, este oferită de INTELLISTEAM, care ajută consumatorul la crearea unui fel de mâncare echilibrat în aportul de proteine, carbohidrați și legume, asigurându-se că toate ingredientele sunt gătite perfect. Gama de aparate de gătit conține și o varietate de slow cookere, care vin în diferite formate, cu funcții de rumenire și gătire în același vas, care este și potrivit pentru mașina de spălat vase.

În privința mașinilor de pâine, Morphy Richards prezintă două aparate cu meniuri extinse, acoperind program rapid de coacere la tipuri tradiționale, fără gluten, pregătire aluat sau aluaturi dulci.

Activitățile de îngrijire a casei sunt mai ușoare cu aspiratoarele și fiarele de călcat Morphy Richards.

Cu o tradiție semnificativă, Morphy Richards a fost primul brand care a introdus fierul electric pentru uz casnic în 1936 în Marea Britanie, fiind și acum numărul 1 de brand de fier de călcăt fără fir în rândul britanicilor. Oferta locală include produse de top precum fierul de călcat TURBOSTEAM PRO cu INTELLITEMP irons, stația de călcat precum JET STEAM sau aparatul de călcat vertical EXPRESS STEAM, ideal pentru călătorii.

Pe parte de îngrijire a podelelor, compania britanică oferă consumatorilor români produse inovatoare precum aparatul de curățat cu aburi 12-IN-1 STEAM CLEANER, cu uz multiplu în casă, fie în poziție verticală sau în format detașabil pentru mână, distruge 99,9% dintre bacterii și menține suprafețele curate, sau aspiratoarele. Produsele SUPERVAC DELUXE 3 ÎN 1 and SUPERVAC SLEEK PRO 2-ÎN-1 sunt ideale pentru curățenia zilnică de acasă, de la spații strâmte, până la scări sau interioare de mașină.

Comanzi mâncare prin curier? Cum eviți să te contaminezi cu coronavirus

Friteuza MediaShop AirFryer Power M16439. Un gadget de bucătărie excelent