Moto E4 şi Moto E4 Plus. Două telefoane optime, la preţuri destul de bune

Data: 22/08/2017 | Autor: .

Moto E4 şi Moto E4 Plus. Două telefoane optime, la preţuri destul de buneDacă vă doriţi un telefon de până în 1000 de lei, Moto E4 şi Moto E4 Plus pot fi două variante foarte bune. Telefoanele au un hardware optim pentru o utilizare fără pretenţii de flagship, iar fotografiile realizate cu camerele de 8 respectiv 5 MP arată foarte bine, realatează GadgetReport.ro

Moto E4 integrează un ecran HD de 5 inchi și un design metalic. Vă puteți actualiza rapid statusul și viziona clipuri video datorită procesorului quad-core și vitezei de conectivitate 4G1.

Mai mult, Moto E4 include și o cameră de 8MP cu autofocus, pentru ca dumneavoastră să nu mai pierdeți nicio oportunitate de a face fotografii. În plus, veți putea face selfie-uri care merită partajate, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, cu camera frontală de 5MP.

Reîncărcarea telefonului nu va mai fi o problemă datorită acumulatorului de 2800 mAh integrat în dispozitivul Moto E4, care oferă o autonomie importantă cu o singură încărcare.

Smartphone-ul este disponibil în rețeaua Orange la 45 euro alături de abonamentul Orange Me 18, respectiv la prețul recomandat de 699 lei în magazinele eMAG și Flanco

Moto E4 Plus: specificaţii superioare, autonomie mai bună

Dacă vreţi un telefon şi mai performant, însă până în 1000 de lei, puteţi alege versiunea Moto E4 Plus.

Telefonul are un display HD de 5.5 inchi și o carcasă de metal fin, alături de un acumulator de 5000 mAh.

Smartphone-ul funcționează cu un încărcător rapid de 10W, care oferă câteva ore de autonomie după doar câteva minute de încărcare.

Echipat cu un procesor quad-core și viteză 4G1, telefonul oferă puterea de care aveți nevoie pentru a naviga pe internet, a juca jocurile preferate și multe altele – toate fără întreruperi. Totodată, datorită Android™ 7.1, o versiune actualizată a celui mai popular sistem de operare de la nivel mondial, aveți parte de cele mai bune experiențe alături de Moto E4 Plus.

Telefonul integrează o cameră de 13MP cu autofocus și o cameră frontală de 5MP cu flash pentru fotografii optime chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

În plus, puteţi debloca telefonul mult mai ușor cu ajutorul senzorului de amprente integrat.

Moto E4 Plus este disponibil la prețul recomandat de 999 lei în magazinele eMAG și Flanco.