Motorola Moto G4 şi Moto G4 Plus. Telefoane la preţuri excelente

Data: 18/05/2016 | Autor: .

Motorola Moto G4 şi Moto G4 Plus. Două noi telefoane la preţuri excelente

Motorola a lansat două noi smartphone-uri din gama mid-range, Moto G4 şi Moto G4 Plus. Telefoanele includ specificaţii optime şi preţuri între 180 şi 190 euro, relatează GadgetReport.ro

Noile modele vin cu display-uri de 5,5”, cu rezoluţie Full HD (1920 x 1080 pixeli), prinse în carcase metalice, cu un look interesant, peste clasa în care sunt incluse.

Telefoanele sunt propulsate de procesoare Snapdragon 617 de la Qualcomm, alături de 2 sau 3 GB memorie RAM, în funcţie de model.Cel cu 2 GB vine cu 16 GB spaţiu de stocare, iar varianta superioară oferă 32 GB spaţiu de stocare.

Smartphone-urile vin cu posibilitatea de extindere a spaţiului de stocare prin microSD.

Moto G4 are o cameră principală de 13 MP, în timp ce Moto G4 Plus include un senzor de 16 MP, ambele cu HDR, focalizare cu laser şi detecţie de fază.

O altă diferenţă între cele două modele este dată de prezenţa senzorului de amprentă de pe modelul Moto G4 Plus.

Ambele telefoane sunt propulsate de acumulatori de 3.000 mAh, care asigură o autonomie de o zi, şi rulează Android 6.0.1.

Noile smartphone-uri Motorola au debutat pe piaţa indiană, urmând ca ulterior să fie lansate şi la nivel internaţional. Telefoanele vor costa 180 respectiv 190 de euro, fiind disponibile pe Amazon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.