Motorola RAZR ajunge in Romania

Data: 14/12/2011 | Autor: .

Smartphone-ul Motorola RAZR, varful de gama al producatorului american, este disponibil de miercuri si pe piata din Romania, atat in magazinul online al Vodafone Romania cat si in oferta mai multor retaileri online. 

Terminalul are o grosime de numai 7,1 mm si un ecran cu un display de 4,3 inchi Super AMOLED Advanced din sticla ultrarezistenta Gorilla Glass. In plus, smartphone-ul beneficiaza de protectie o impotriva zgarieturilor realizata prin fibra de Kevlar.

In plus, fiecare piesa in parte este protejata de un strat protector impotriva stropirii cu lichide, chiar si componentele electronice din interiorul carcasei. 

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, Motorola RAZR dispune de un processor dual-core de 1.2GHz, si o memorie RAM de 1 GB, si ruleaza sistemul de operare Android 2.3.5, dezvoltat de Google.

Terminalul mai dispune de o camera video frontala capabila sa inregistreze imagini video la rezolutia de 720p si o camera spate de 8 megapixeli ce inregistreaza la 1080p.

Terminalul este disponibil la retailerii online pentru preturi intre 2.300 si 2.700 lei, iar la Vodafone Romania poate fi cumparat pentru 250 euro impreuna cu un abonament pe doi ani.