Samsung scrie istorie: 300 de milioane de telefoane vandute in 2011

Data: 12/12/2011 | Autor: .

Samsung Electronics unul dintre principalii furnizori de telefonie mobila din lume, a inregistrat 300 de milioane de unitati de dispozitive mobile vandute in anul 2011, un record in istoria companiei. 

Gama de produse de referinta Galaxy S a companiei – Galaxy S si Galaxy S II – a contribuit semnificativ la acesta performanta, produsele continuand sa castige popularitate printre consumatori si propulsand brandul Galaxy drept unul dintre cele mai cunoscute  din lume.

Galaxy S II, lansat in 2011, a stabilit un nou record pentru Samsung, generand 10 milioane de unitati vandute, mai rapid decat orice alt dispozitiv mobil din istoria companiei.

In acelasi timp, portofoliul de smartphone-uri Samsung cu platforma BADA continua sa castige teren, impulsionat in 2011 si prin lansarea platformei actualizate 2.0. Anul acesta, Samsung a venit cu noutati interesante si in ceea ce priveste portofoliul de smartphone-uri Wave cu sistem de operare bada, inclusiv smartphone-ul de referinta Samsung Wave 3 disponibil si in Europa, care continua sa creasca in vanzari pe toate pietele pe care a fost lansat.

In 2011, Samsung a impins granitele conceptului de smartphone prin lansarea unor produse precum Galaxy Note – un dispozitiv mobil care prezinta primul display HD Super AMOLED de 5.3″ si care pastreaza portabilitatea unui smartphone, introducand interfata unica care combina tehnologia touch screen si stylus.