Nanoleaf. Panourile LED care schimbă modul în care îți decorezi casa

Data: 31/05/2019 | Autor: .

Nanoleaf. Panourile LED care schimbă modul în care îți decorezi casa

Tehnologia Nanoleaf aduce panourile LED pe post de decorațiuni interioare pentru locuință și birouri. Culorile, versatilitatea și posibilitățile multiple de personalizare sunt principalele sale avantaje, relatează GadgetReport.ro

Panourile Nanoleaf sunt momentan valabile în două forme, una pătrată și alta  triunghiulară. La CES 2019 a fost anunțată și o versiune de tip hexagonală, care urmează să fie lansată în perioada octombrie- decembrie 2019.

Soluția NanoLeaf Rythm este reprezentată de o serie de panouri triunghiulare ce vin alături de un modul special ce îți vor lumina camera pe ritmul muzicii pe care îl asculți.

Pe site-ul oficial poți găsi pachete de 9, 15 sau 30 de plăcuțe triunghiulare (pentru fiecare 12 plăci conectate va trebui să existe și un alimentator).  Aplicația dedicată te ajută să le programezi după bunul plac. Ecranele se conectează, prin Wi-Fi inclusiv la Apple Home.

Iar pentru cei ce dețin periferice Razer, Nanoleaf oferă posibilitatea de a integra panourile perifericele chroma, astfel că îți vor aduce cele mai tari jocuri la un alt nivel.

Nanoleaf

Nanoleaf X Razer

Datorită formei, Nanoleaf oferă o multitudine de costumizari, cu litere, culori, logo, etc.

Cel de-al treilea model Nanoleaf, sub formă de hexagon, poate conecta până la 500 de astfel de plăcuțe, iar comparativ cu modelul triunghiular poți conecta până la 25 de plăcuțe cu o singură alimentare.

Prețul acestora este unul relativ mare însă pe măsura tehnologiei. Detalii aflați de aici.