Roomba s9+ și Braava Jet m6 comunică între ei pentru o curățenie mai rapidă

Data: 29/05/2019 | Autor: .

Roomba s9+ și Braava Jet m6 comunică între ei pentru o curățenie mai rapidăiRobot a lansat o nouă generație de roboți de curățenie. Roomba s9+ și Braava Jet m6 aspiră și curăță cu mopul pe baza unei hărți inteligente a locuinței. În plus, pot comunica între ei pentru a-și coordona și eficientiza acțiunea, relatează GadgetReport.ro

Roomba s9+, nou flagship al iRobot, vine cu un design nou, în premieră în istoria de 17 ani a companiei. Profilul frontal al robotului este plat, pentru a se apropia cât mai eficient de pereți.

Pe partea superioară,  Roomba s9+ are un cerc metalic care se deschide și permite înlocuirea filtrului. La fel ca i7 + -ul de anul trecut, robotul se livrează cu baza opțională Clean, care elimină murdăria în timpul andocării.

Roomba s9+

Noul model dispune de un senzor 3D optimizat, care scanează obstacolele mult mai eficient. De asemenea, Roomba s9+  include tehnologia Link Imprint, care îi permite să comunice cu noul Braava, astfel încât să se poată eficientiza curățenia.

Robotul poate fi programat să înceapă curățenia prin aplicația Home.

Cel de-al doilea robot lansat de companie, Braava Jet m6, folosește o soluție pulverizată și paduri uscate, o soluție complet diferită față de clasicul rezervor de apă folosit de Scooba.

Braava Jet m6 folosește o tehnologie de cartografiere similar lui Roomba s9+ pentru a evita obstacolele și a curăța eficient și rapid zona aflată în vizor.

Roomba s9+ va costa 999 dolari în formatul standard și 1.299 dolari cu baza opțională Clean. Brava m6 costă 499 dolari, și vine la pachet cu o cutie de șapte paduri de curățare pentru 8 dolari.

Cei doi roboți vor fi disponibili pe site-ul iRobot de pe 9 iunie.

Braava Jet m6