Godzilla II. Regele Monştrilor, în cinematografe. Un film plin de adrenalină

Data: 3/06/2019 | Autor: .

Godzilla II. Regele Monştrilor, în cinematografe. Un film plin de adrenalină

După succesul „Godzilla” și „Kong: Insula Craniilor”,  Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures prezintă un nou capitol MonsterVerse: „Godzilla II Regele Monștrilor”, o poveste spectaculoasă în care Godzilla luptă, din nou, pentru salvarea umanității, relatează GadgetReport.ro

,,Godzilla a avut mereu o conotaţie mistică, iar filmele dedicate acestei creaturi sunt întotdeauna impresionante, distractive, chiar dacă sub tot acest haos monstruos şi această distrugere apocaliptică, producţiile dedicate acestui personaj sunt de fapt nişte alegorii. Aşa au văzut şi descris prima dată japonezii acest personaj, iar asta cred că a stat la baza longevităţii sale”, a declarat regizorul şi co-scenaristul „Godzilla II Regele Monștrilor” Michael Dougherty.

În noul film, Monarch, o agenție secretă care studiază o serie de relicve misterioase din mai multe zone de pe planetă, pierde controlul asupra cercetărilor în momentul în care mai mulți monștri legendari încep să se trezească la viață și să răspândească haos.

Existența omenirii este amenințată în momentul în care anticele super specii de prădători luptă pentru supremație. Atotputernicul Godzilla se va confrunta cu Mothra, Rodan și inamicul suprem Ghidorah – bestia cu trei capete.

Regizat de Michael Dougherty, filmul îi reunește în rolurile principale pe Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Kyle Chandler și Millie Bobby Brown.

Scenariul este semnat de Zach Shields, iar producția a fost realizată de Mary Parent, Alex Garcia, Brian Rogers, Thomas Tull și  Jon Jashni.

„Godzilla II Regele Monștrilor” poate fi vizionat în varianta 3D, IMAX 3D, 4DX și Dolby Atmos.