Netflix a lansat un teaser pentru sezonul 2 al serialului „Squid Game”

Data: 13/06/2022 | Autor: .

Netflix a lansat un teaser pentru sezonul 2 al serialului „Squid Game”

Netflix a lansat un teaser pentru sezonul 2 al serialului „Squid Game” în care păpușa gigant anunță: „Înscrieți-vă într-o nouă rundă.” Protagonistul Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) și rivalul său, Front Man (Lee Byung-hun), se vor întoarce în „Squid Game” sezonul 2.

Creatorul, scenaristul, regizorul și producătorul executiv Hwang Dong-Hyuk a transmis și un mesaj fenilor serialului în care dezvăluie câteva detalii despre personajele din sezonul doi.

„A fost nevoie de 12 ani pentru a da viață primului sezon din „Squid Game”, anul trecut. Dar a fost nevoie de 12 zile pentru ca ‘Squid Game’ să devină cel mai popular serial Netflix din toate timpurile” – spune Hwang. „În calitate de scenarist, regizor și producător al ‘Squid Game’, urale pentru toți fanii din întreaga lume. Vă mulțumim că ne urmăriți și că ne iubiți serialul”.

„Squid Game” sezonul 2 era, în esență, de la sine înțeles după succesul superlativ al serialului coreean pe Netflix. De departe, primul sezon a fost cel mai de succes serial al streamer-ului TV, înregistrând 1,65 miliarde de ore de vizionare în primele patru săptămâni de la lansarea sa din toamna anului trecut.

Când va fi difuzat „Squid Game” sezonul 2

Ted Sarandos, co-directorul executiv al Netflix, a confirmat oficial în ianuarie că mai multe episoade noi din „Squid Game” sezonul 2 sunt pe drum. Hwang a adăugat atunci că sezonul doi e departe de a putea fi difuzat, declarând că episoadele vor avea probabil premiera spre sfârșitul anului 2023 sau începutul anului 2024.