Cum să plătești mai puțin pentru Disney+. O ofertă care expiră rapid

Data: 14/06/2022 | Autor: .

Disney+ a devenit disponibil de astăzi în România. După Netflix, HBO Max și Prime Video, Disney+ este disponibil pe toate platformele (smart tv, android, ios, web) cu subtitrare în limba română pentru multe dintre producții. Disney+ oferă în România peste 700 filme și 900 de seriale, la care se adaugă 150 de titluri originale.

Serviciul, pe care îl puteți accesa de pe acest link sau din aplicația mobilă gratuită de Android și iOS permite crearea mai multor profiluri de utilizatori, iar aplicațiile permit descărcarea temporară a filmelor și episoadelor, pentru vizionare offline.

Disney+ costă 29,99 de lei pe lună sau 299,90 lei pe an, a doua variantă fiind mai avantajoasă pentru cei care sunt siguri că vor să rămână abonați pe 12 luni.

În această perioadă, dacă vă faceți un abonament pe un an, puteți plăti numai 240 de lei. Promoția expiră pe 24 iunie.

După Netflix, care în versiunea echivalentă costă 60 de lei pe lună, Disney+ devine al doilea cel mai scump mare serviciu de streaming disponibil în țara noastră. HBO Max costă aproximativ 25 de lei (5 euro) pe lună, iar Prime Video costă doar 14 lei, după ce serviciul deținut de Amazon, contrar curentului, s-a ieftinit.

Ce vedem pe Disney+

Disney+ oferă peste 700 filme și 900 de seriale, la care se adaugă 150 de titluri originale. Printre acestea se află titlurile  Star Wars și Marvel.

În categoria Disney puteți viziona cele mai noi filme pentru copii – Regatul de Gheaţă,  Regele Leu,  Aladdin, Piraţii din Caraibe, chiar şi animaţii mai vechi ca Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici sau Cartea Junglei.

În categoria Pixar poţi găsi animaţii 3D captivante pentru toate vârstele – Povestea Jucăriilor, Incredibilii, Maşini sau Neînfricata.

Dacă eşti fan filmelor cu supereroi, poţi găsi un catalog vast cu toate filmele cu Răzbunătorii, Eternii şi Gardienii Galaxiei,  Căpitanul America, Thor, Omul de Oţel, Hulk, Doctor Strange, Căpitanul Marvel, Pantera Neagră, Shang-Chi,  Omul Furnică, Văduva Neagră, X-Men şi Cei Patru Fantastici. Pachetul include noile seriale Loki, Căpitanul America şi Soldatul Iernii, WandaVision, Ms Marvel, Hawkeye şi Moon Knight.

Singurul supererou momentan indisponibil este Omul-Păianjen, filmele fiind parţial sub proprietatea companiei Sony, iar câteva dintre ele sunt disponibile pe Netflix, însă poţi să vizionezi cinci seriale de animaţie cu îndrăgitul personaj.

Disney vă oferă un pachet complet cu toată franciza Războiul Stelelor, de la filme şi seriale la animaţii, inclusiv Mandalorian şi Obi-Wan Kenobi.

Din categoria divertisment general, abonații vor putea viziona, de asemenea, filmul câștigător la Premiile Oscar, „Eliberați-l pe Guy”, o comedie plină de acțiune cu Ryan Reynolds în rolul principal, precum și serialele „Familia Simpson” și „Anatomia lui Grey”.

Să nu uităm desigur de documentarele de pe National Geographic-  Povestea lui Jacques Cousteau, Gordon Ramsay -Călător cu gust,  Apollo -Misiunile spre Lună, Secretele Balenelor, Dezastre în aer, Megastructuri Naziste, şi multe altele.

Conținutul Disney+ este disponibil inclusiv în format Ultra HD și, mai nou, IMAX Enhanced, care beneficiază de o imagine mai înaltă și rame negre mai înguste pe televizoare și monitoare.

Dintre cele mai mari servicii de video streaming, doar Apple TV+ mai este așteptat să se lanseze în România, însă, nu există nicio informație legată de disponibilitatea acestuia în țara noastră.