Nike HyperAdapt 1.0.Primii pantofi de sport inteligenţi ajung pe piaţă

Data: 15/11/2016 | Autor: .

Nike HyperAdapt 1.0. Primii pantofi de sport inteligenţi ajung pe piaţă

Nike se pregăteşte să lanseze primii pantofi de sport din lume care îşi adaptează forma în funcţie de preferinţele utilizatorilor. Modelul Nike HyperAdapt 1.0 va ajunge pe piaţă pe 28 noiembrie (in SUA), la un preţ pe măsura tehnologiei – 720 de dolari, adică aproape 3.000 de lei, relatează GadgetReport.ro

Noii pantofi de sport prezentaţi de Nike sunt foarte uşori, fiind realizaţi dintr-o spumă polimerică, şi prezintă o inovaţie extrem de interesantă – Nike HyperAdapt 1.0, afirmă Engadget.com

Cu ajutorul unor butoane de control, utilizatorii pot seta elasticitatea şi fermitatea tălpii, astfel încât să se adapteze pentru alergat sau mersul obişnuit.

Nike HyperAdapt 1.0 permite şi adaptarea modului în care pantofii se mulează pe picioare. O soluţie excelentă pentru momentele când ai picioarele umflate sau când vrei să alergi şi trebuie strânşi mai bine.

Pantofii de sport vor fi disponibili în trei culori şi vor putea fi comandaţi de membrii Nike+, programul de fidelizare lansat de producătorul de echipament sportiv.

Clienţii Nike+ care vor cumpăra Nike HyperAdapt 1.0 vor avea acces şi la o aplicaţie de mobil dedicată. Aceasta le va oferi diverse informaţii sportive şi va permite accesul la o linie telefonică specială, la care vor primi sfaturi de la experţii Nike.