Nintendo ieftineste consola de jocuri Wii (VIDEO)

Data: 16/10/2012 | Autor: .

Nintendo a lansat pe piata ultimele console de jocuri Wii, la preturi cu cel putin 20% mai mici. Potrivit expertilor, compania incearca astfel sa scape de ultimele stocuri inainte de lansarea noii console Wii U.

Noul oferta Nintendo Wii cuprinde pachetul Wii Sport Resort si costa 130 de dolari, echivalentul a 456 de lei. Asta pe piata americana pentru ca in Romania, avand in vedere adaosurile uriase practicate de retaileri, sa nu va asteptati la un pret mai mic de 600 de lei.

Potrivit IGN, decizia Nintendo de a reduce pretul este normala avand in vedere ca pe 18 noiebrie compania va lansa noua consola Wii U. Pretul acesteia va fi intre 299 si 349 dolari, in functie de configuratie.

Wii U Basic va include o consola alba, de 8 GB, cu gamepad, AC adapters, sensor bar si cablu HDMI. Cea Deluxe, de 349 dolari, va avea culoarea neagra, un spatiu de stocare de 32 GB, iar pachetul va mai contine si un o copie gratuita Nintendoland.

Consola Wii U va prezenta o serie de inovatii care vor face experienta de gaming mult mai spectaculoasa.

Noua consola va include, printre altele, un nou modul de control cu touch-screen, dual analog stick si butoane dedicate. Gadgetul va putea fi folosit si drept telecomanda.

Nintendo a anuntat, de asemenea, ca jocurile pentru noua consola Wii U vor costa 59,99 de dolari, cu 10 dolari mai mult decat cele pentru prima consola. Nintendo a motivat pretul mai mare prin faptul ca dezvoltarea acestora a necesitat cheltuieli mai mari. Jocurile vor suporta rezolutia Full HD.