Noi imagini cu primul telefon flexibil LG G Flex (VIDEO)

Data: 14/10/2013 | Autor: .

g-flex-2-gadgetreport

lg-gflex-gadgetreportEngadget a publicat doua noi imagini cu primul telefon cu ecran flexibil produs de LG. Sud-coreenii spun ca smartphone-ul este deja in productie si ca va fi lansat oficial luna viitoare.

Potrivit Engadget, telefonul va avea un ecran de 6 inch OLED, curbat, complet diferit fata de rivalul Galaxy Round, primul telefon cu ecran curbat anuntat saptamana trecuta de Samsung.

Daca LG s-a multumit sa prezinte doar cateva fotografii cu noul telefon, Samsung a lansat, in premiera, si un scurt clip video care prezinta noile functii aduse de Galaxy Round.

 

 

Dezvoltat pe platforma Note 3, Galaxy Round va avea un display de 5,7 inchi, full HD, si va fi disponibil mai intai in magazinele din Coreea de Sud.

Ecranul de tip OLED  va fi mult mai rezistent la zgarieturi si socuri decat cele din prezent. In plus va creste spectaculos autonomia telefonului in conditiile in care va consuma mult mai putina energie decat ecranul clasic, folosit in prezent.

La capitolul hardware, Galaxy Round vine cu o echipare tipica gamei Note 3, cu un procesor de 2.3GHz Snapdragon 800, 3GB de RAM si o camera de 13MP.

Telefonul va include o carcasa acoperita din piele si va fi mai usor decat Note 3. Va avea 154 de grame fata de 168 grame in cazul celui mai nou gadget lansat de Samsung.

In ceea ce priveste software-ul, Samsung nu a venit cu detalii inafara de functia “Roll Effect”. Cu siguranta vom vedea si un pachet special de aplicatii, la fel cum a facut si cu Note 3.

Data lansarii oficiale nu a fost anuntata. Ce se stie, cu siguranta, este ca telefonul va debuta mai intai pe piata sud-coreeana, la pretul de 1.09 million won ( 1014 dolari).