Cosmote lanseaza noile smartphone-uri Acer Dual SIM

Data: 11/10/2013 | Autor: .

Liquid_E2_Duo_Carbon_Black_Front_Angle COSMOTE Romania isi extinde portofoliul de smartphone-uri dual SIM si introduce, in parteneriat cu Acer, noile Liquid Z3 Duo si Liquid E2 Duo, special create pentru cei care nu vor sa poarte doua telefoane mobile in fiecare zi.

Noul Acer Liquid Z3 Duo este perfect pentru toate varstele, datorita interfetei inovative “Quick Mode” care permite 4 teme diferite, in functie de profilul utilizatorului. Acer Liquid Z3 Duo are un display de 3,5 inci cu rezolutie HVGA si este echipat cu un procesor dual-core de 1 GHz.

Smartphone-ul compact are o camera foto de 3MP care permite utilizatorilor sa impartaseasca momente speciale cu familia si prietenii. In plus, Liquid Z3 Duo are inclusa o capacitate de stocare de 4GB care poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD si memorie de 512 RAM. Smartphone-urile din noua serie Liquid Z cantaresc 120 grame si au baterie de 1.500 mAh care permite pana la 6 ore de convorbire si pana la 450 ore de standby.

LIQUID_Z3_DUO_CLASSIC_WHITE_FRONT_ANGLE_01Acer Liquid E2 Duo este un smartphone dual SIM care ofera utilizatorilor posibilitatea de a explora mai mult si de a captura instant orice moment. Terminalul are un display qHD IPS de 4,5 inci, un procesor quad-core de 1,2 GHz care reactioneaza instant la orice atingere.

 

Liquid E2 Duo are o camera foto de 8MP cu functii de HDR, Panorama, Beautification si Smile Shot in timp real. De asemenea, camera foto are o functie de fotografiat continuu care permite utilizatorilor sa realizeze fotografii in serie, precum si Multi Angle Viewing, care ofera posibilitatea de a fotografia un obiect din unghiuri multiple. Acer Liquid E2 Duo cantareste 140 grame si are o baterie de 2.000 mAh care permite pana la 9 ore de convorbire si pana la 450 ore de standby.LIQUID_Z3_DUO_ROCK_BLACK_FRONT_01

 

Atat Acer Liquid Z3 Duo, cat si Acer Liquid E2 Duo sunt disponibile in toate magazinele COSMOTE si Germanos pentru 1 leu cu abonamentul COSMOTE Free L, incheiat  pe 2 ani.