iPhone 5S si 5C ajung in Romania pe 25 octombrie. Vezi cum arata si cat costa (VIDEO)

Data: 10/10/2013 | Autor: .

iosApple va lansa oficial pe 25 octombrie iPhone 5S si 5C in Romania si alte 34 de state, dupa prezentarea oficiala a aparatelor care a avut loc luna trecuta si debutul acestora pe noua piete, intre care Statele Unite si China.

Smartphone-urile iPhone 5S si 5C vor fi disponibile din 25 octombrie in Romania si tari precum Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Grecia,Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Noua Zeelanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Spania, Taiwan, se arata intr-un comunicat al Apple publicat miercuri, citat de Incont.

Totodata, noile modele iPhone vor fi prezente din 1 noiembrie in alte 16 tari din intreaga lume.

Smartphone-ul iPhone 5S este disponibil in culorile auriu, argintiu si negru (space gray), la preturi de retail recomandate de Apple de 199 dolari pentru modelul de 16GB, 299 dolari pentru cel de 32 de megabiti si 399 de dolari pentru modelul de 64 GB.

Carcasele pentru iPhone 5S in culorile bej, negru, albastru, maro si galben au un pret de retail recomandat de 39 de dolari.

evoMAG.ro a anuntat ca a adus, in premiera nationala, modelul de 16 GB in varianta de culoare Space Gray, la pretul de 4.499 de lei.

Aparatele iPhone 5C au culorile albastru, verde, roz, galben si alb si preturi de retail recomandate de 88 de dolari pentru modelul de 16 GB si de 199 de dolari pentru cel de 32 de GB.

In cazul iPhone 5C, carcasele in culorile albastru, verde, roz, galben, negru si alb au un pret de retail recomandat de 29 de dolari.

evoMAG ofera spre vanzare iPhone 5C, la 16 GB, de culoare alba, la pretul de 2.999 lei, a anuntat compania.

Smartphone-urile iPhone 5S si 5C si carcasele pentru acestea pot fi cumparate prin Apple Online Store, magazinele de retail ale Apple si distribuitorii autorizati de companie.