Samsung Galaxy Round. Cum arata primul telefon cu ecran curbat din lume (VIDEO)

Data: 9/10/2013 | Autor: .

galaxy-round-2

galaxy-round-1Samsung a prezentat oficial primele imagini cu primul smartphone ce va avea un ecran Super AMOLED curbat. Dezvoltat pe platforma Note 3, Galaxy Round va avea un display de 5,7 inchi, full HD, si va fi disponibil mai intai in magazinele din Coreea de Sud.

Ecranul permite utilizatorilor o experienta unica, inedita, fara precedent in industrie. Asa a caracterizat Samsung noul telefon.

Gadgetul aduce o functie noua, “Roll Effect”, care permite utilizatorilor sa primeasca o serie de informatii dar prin simpla inclinare a ecranului curbat.

Cum functioneaza “Roll Effect” vedeti in clipul de mai jos.

galaxy-round-3La capitolul hardware, Galaxy Round vine cu o echipare tipica gamei Note 3, cu un procesor de 2.3GHz Snapdragon 800, 3GB de RAM si o camera de 13MP.

Telefonul va include o carcasa acoperita din piele si va fi mai usor decat Note 3. Va avea 154 de grame fata de 168 grame in cazul celui mai nou gadget lansat de Samsung.samsung-curved-gadgetreport

In ceea ce priveste software-ul, Samsung nu a venit cu detalii inafara de functia “Roll Effect”. Cu siguranta vom vedea si un pachet special de aplicatii, la fel cum a facut si cu Note 3.

Data lansarii oficiale nu a fost anuntata. Ce se stie, cu siguranta, este ca telefonul va debuta mai intai pe piata sud-coreeana, la pretul de 1.09 million won ( 1014 dolari).