Noi imagini cu Samsung Galaxy Z Flip, telefonul pliabil ce va fi lansat în februarie

Data: 29/01/2020 | Autor: .


Noi imagini cu Samsung Galaxy Z Flip, telefonul pliabil ce va fi lansat în februarie

WinFuture a lansat o serie de noi imagini, ce par a fi originale, cu noul smartphone Samsung Galaxy Z Flip, telefonul pliabil ce va fi lansat pe 11 februarie în cadrul evenimentului Unpacked 2020, relatează GadgetReport.ro

Imaginile prezintă noul telefon in mai multe culori și din perspective diferite. Sunt, de departe, cele mai bune imagini apărute până acum în mediul online.

Potrivit estimărilor, noul smartphone Samsung Galaxy Z Flip va avea un display de 6,7 inch OLED, cu rezoluția 2636 x 1080 pixeli, acoperit cu o sticlă foarte subțire, în loc de plastic, ca la Galaxy Fold.

Software-ul a fost optimizat pentru a prezenta corect aplicațiile indiferent de modul în care este folosit.

Ecranul are, în partea frontală, o zonă pentru camera de selfie, la fel ca la Note 10.

Telefonul va fi propulsat de un procesor Snapdragon 855 Plus, cu o putere sub cea a noului Galaxy S20 și 6-8 GB de RAM, în funcție de versiune.

Telefonul nu va fi 5G și nu va avea mufă de căști.

Samsung Galaxy Z Flip va include o cameră principală de 12 MP, un senzor de selfie de 10 MP, un spațiu de stocare de 256 GB și o baterie de 3300 mAh, cu încărcare rapidă la 15W.

Telefonul va rula sistemul de operare Android 10 cu suita de aplicații Samsung One UI 2.1 și va fi vândut în versiunile Black și Purple, la prețuri între 860 și 1,295 de dolari.