Samsung Galaxy Z Flip. Primul hands-on cu telefonul pliabil

Data: 3/02/2020 | Autor: .

Samsung Galaxy Z Flip. Primul hands-on cu telefonul pliabil

Expertul Ben Geskin a lansat pe Twitter primul hands-on cu Samsung Galaxy Z Flip, telefonul pliabil pe care sud-coreenii îl vor lansa oficial pe 11 februarie. Clipul video a atras peste 2,4 milioane de vizualizări în numai câteva ore de la postare, relatează GadgetReport.ro

Din imagini rezultă că telefonul este unul de test, probabil folosit de angajații de la Samsung.

Modelul Samsung Galaxy Z Flip prezentat are culoarea ,,Mirror Purlple” și pare foarte ergonomic. Ecranul de 6,7 inchi (2636 X 1080) se deschide foarte ușor și software-ul își adaptează layout-ul în funcție de modul în care este poziționat.

Software-ul a fost optimizat pentru a prezenta corect aplicațiile indiferent de modul în care este folosit.

Ecranul are, în partea frontală, o zonă pentru camera de selfie, la fel ca la Note 10.

Samsung Galaxy Z Flip este propulsat de un procesor Snapdragon 855 Plus, cu o putere sub cea a noului Galaxy S20 și 6-8 GB de RAM, în funcție de versiune.

Telefonul nu va fi 5G și nu va avea mufă de căști.

Samsung Galaxy Z Flip va include o cameră principală de 12 MP, un senzor de selfie de 10 MP, un spațiu de stocare de 256 GB și o baterie de 3300 mAh, cu încărcare rapidă la 15W.

Telefonul va rula sistemul de operare Android 10 cu suita de aplicații Samsung One UI 2.1 și va fi vândut în versiunile Black și Purple, la prețuri între 860 și 1,295 de dolari.