Noi jocuri gratuite pe PlayStation Plus

Data: 30/01/2020 | Autor: .

BioShock: The Collection, Sims 4 și Firewall Zero Hour sunt cele trei titluri pe care Sony le oferă gratuit în luna februarie, prin intermediul platformei PlayStation Plus, relatează GadgetReport.ro 

The Sims 4

The Sims 4 este singurul joc in care simsii noi, cu personalitati unice, iti vor oferi posibilitati profunde, bogate si uneori ciudate pentru a scrie povestea existentei lor. Pentru prima data in serie, nu este vorba despre ceea ce sunt ci despre cine sunt si sunt adusi la viata de o serie noua de unelte creative puternice, tactile si usor de folosit.

O alta noutate pentru The Sims 4 este aceea ca jucatorii pot impartasi creatile lor cu ceilalti direct din joc, gratie noii Galerii. Rezultatul este o experienta stimulanta de gameplay care anunta inceputul unei noi ere The Sims.

Firewall Zero Hour

Munca în echipă este esența acestui shooter de echipă – pune-ți casca PlayStation VR, strânge un arsenal de echipamente și pregătește-te pentru o bătălie înverșunată.

Alege dintre 12 mercenari cu experiență și învață să mânuiești armele cu upgrade. Te vei alătura echipei care atacă, având drept misiune sustragerea unor date importante dintr-un mediu care nu te primește cu brațele deschise? Preferi să-i ajuți pe cei asediați, făcând tot posibilul să-i împiedici pe atacatori să pună mâna pe date?

Firewall Zero Hour valorifică din plin resursele PS VR, te aruncă în miezul operațiunilor, cu o vedere de 360 de grade asupra zonei de conflict. Pentru că ai audio 3D, poți să auzi fiecare zvâcnire a inamicului, iar libertatea de mișcare completă te ajută să pui în aplicare fulgerător deciziile tactice.

Vrei ceva și mai extrem pe câmpul de luptă? Profită de precizia aim controlerului PlayStation VR și nimerește fiecare țintă pe care o iei în colimator.

BIOSHOCK THE COLLECTION pentru PlayStation

BioShock: The Collection este colectia care contine cele trei jocuri din seria BioShock remasterizate pentru consolele de noua generatie.

BioShock: The Collection relateaza calatoriile epice in universul BioShock remasterizate in rezolutie ridicata. BioShock: The Collection include tot continutul single-player disponibil pentru BioShock, BioShock 2 si BioShock Infinite si pack-ul „Columbia’s Finest”.

BioShock: The Collection contine:

– jocul BioShock si DLC-urile Museum of Orphaned Concepts si Challenge Rooms

– jocul BioShock 2 si DLC-urile Protector Trials si Minerva’s Den

– jocul BioShock Infinite si DLC-urile Clash in the Clouds, Burial at Sea: Episode 1 & 2 si pack-ul Columbia’s Finest