The Outer Worlds, disponibil pe Nintendo Switch

Data: 31/01/2020 | Autor: .

Obsidian Entertainment, Virtuos Games și Private Division au anunțat că jocul The Outer Worlds, RPG-ul single-player multiplu premiat și apreciat pentru umorul său întunecat, va fi lansat pentru Nintendo Switch pe data de 6 martie, relatează GadgetReport.ro

The Outer Worlds a fost foarte bine primit de către comunitatea de gaming. Varianta pentru Nintendo Switch va aduce un plus de atractivitate, pentru că vom putea juca RPG-ul oriunde și oricând.

În The Outer Worlds, intri în pielea unui colonist care se trezește după 70 de ani de hibernare, la bordul navei aflate în derivă, Hope.

După primii pași făcuți într-o lume necunoscută, el își dă seama că se află la marginea galaxiei, unde fiecare aspect al vieții coloniștilor este controlată de niște mega-corporații. Acestea încearcă cu disperare să ascundă un secret întunecat care ar putea distruge lumea Halcyonului.

Soarta coloniei se află în mâinile jucătorilor, care vizitând diferite locații, interacționând cu diferite facțiuni și rezolvând misiunile încredințate de diferite personaje, care mai de care mai colorate, vor decide finalul poveștii. Alegerile făcute de ei vor afecta nu doar povestea jocului, dar și felul în care evoluează personajul principal, respectiv relația cu potențialii membri ai echipei.

Marele avantaj al lui The Outer Worlds este că îți permite să îl joci în felul tău și să abordezi situațiile în moduri diverse.

Pe lângă conversațiile deosebit de bine realizate, o parte importantă a The Outer Worlds o reprezintă abordarea diferitelor situații pentru a evita confruntările. Jucătorii pot alege să investească în abilitățile de subterfugiu, pentru a beneficia de o deghizare holografică care poate păcăli gărzile.

Cei care aleg să-și cultive cunoștințele de inginerie au posibilitatea de a prelua controlul sistemelor de securitate. Cei care nu vor să se complice cu detaliile pot adopta o abordare directă și să se folosească de arme albe sau arme de foc futuriste, precum Shrink Ray-ul.

The Outer Worlds pentru Nintendo Switch va avea un preț de retail de 59,99 dolari, putând fi achiziționat ca versiune retail (cutie cu cod de download inclus) cât și ca versiune digitală din Nintendo eShop începând cu 6 martie 2020.