GadgetReport oferă coduri pentru sesiunea beta a jocului Disintegration

Data: 27/01/2020 | Autor: .

GadgetReport.ro și Private Division  vă propun un concurs cu ocazia debutului sesiunii multiplayer beta a jocului Disintegration, relatează GadgetReport.ro

Disintegration este unul dintre cele mai așteptate FPS -uri din acest an. Sesiunea de Closed Beta se va desfășura conform programului de mai jos ( orele din România):

Marți-Miercuri | 28-29 ianuarie 2020 | 18:00 PM – 09:59 AM

Miercuri-Joi | 29-30 ianuarie 2020 | 18:00 PM – 09:59 AM

Disintegration

Disintegration

GadgetReport.ro oferă 19 coduri de PC pentru sesiunea Beta și 10 coduri pentru PlayStation 4, valabile pentru sesiunea Beta. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți la întrebarea „Cărui joc a fost co-creator Marcus Letho ?„. Răspunsul îl găsiți aici.

Pentru a participa la concurs, trebuie să postați răspunsul, însoțit de precizarea pentru ce platformă vă doriți un cod, pe pagina de Facebook GadgetReport.ro

Participanții la beta vor putea încerca șapte dintre echipele unice ce vor fi disponibile și în versiunea finală. Printre acestea se numără de exemplu Tech Noir, care pot provoca vătămări corporale semnificative, dar și Warhedz care au abilitatea de a lansa un focos nuclear.

Scopul sesiunilor beta este de a asigura stabilitatea jocului și de a descoperi părerea jucătorilor înainte de lansarea versiunii finale, programată pentru anul acesta.

  • Retrieval, primul mod de joc, jucătorii concurează împărțiți în două echipe pe durata a două runde pline de adrenalină. Unul dintre echipe va trebui să livreze o sarcină utilă folosind trupele de la sol, în timp ce cealaltă echipă va încerca să zădărnicească aceste eforturi.
  • Control, cele două echipe se confruntă încercând să domine diferite puncte cheie de pe hartă. Jucătorii trebuie să asigure supraviețuirea echipei de la sol în zonele cheie, acesta fiind singura cale pentru a aduna punctele necesare victoriei.

Disintegration nu este un FPS obișnuit și va schimba felul în care jucătorii se raportează la câmpul de luptă,” a declarat Marcus Lehto, Președinte și Game Director al V1 Interactive. “Jucătorii vor explora o lume aflată în continuă schimbare din cauza conflictului global. Singura metodă de a salva viața organică este luarea unor decizii strategice în fiecare luptă, atât ca pilot de Gravcycle, dar și din postura de comandant al echipei de la sol.”

“Jocul are loc într-o lume deosebit de arătoasă, povestea punând accentul pe îndurarea greutăților și pe triumful în fața unor provocări dificile. Ambele aspecte susțin o poveste single player, dar V1 nu se mulțumește cu atât”, a declarat Kari Toyama, Senior Producer în cadrul Private Division. “Disintegration aduce pe lângă o lume de joc și o poveste captivante, posibilitatea de a retrăi lupta din multiple puncte de vedere, oferind o experiență complet diferită față de jocurile existente la ora actuală.”