Disintegration primește noi detalii despre Technical Beta

Data: 21/01/2020 | Autor: .

Private Division și V1 Interactive au lansat un nou trailer al jocului Disintegration. Acesta oferă noi detalii despre sesiunea  multiplayer tehnical-beta ce va avea loc săptămâna viitoare, relatează GadgetReport.ro 

Sesiunea closed-beta a celui mai nou FPS intitulat Disintegration , dezvoltat de către co-creatorul Halo (Marcus Letho), va începe cu data de 28 ianuarie pentru platformele PlayStation 4, Xbox One și PC, prin intermediul Steam.

Sesiunea de closed beta se va desfășura conform orarului de mai jos unde orele sunt convertite pentru România.

Marți-Miercuri | 28-29 ianuarie 2020 | 18:00 PM – 09:59 AM

Miercuri-Joi | 29-30 ianuarie 2020 | 18:00 PM – 09:59 AM

(Orele de desfășurare se pot schimba)

Cei ce vor participa în această sesiune vor avea parte de două moduri de joc din cele trei valabile în versiunea completă a titlului Disintegration.

Disintegration

Disintegration

Iar modurile respective sunt:

  • Retrieval, primul mod de joc, jucătorii concurează împărțiți în două echipe pe durata a două runde pline de adrenalină. Unul dintre echipe va trebui să livreze o sarcină utilă folosind trupele de la sol, în timp ce cealaltă echipă va încerca să zădărnicească aceste eforturi.
  • Control, cele două echipe se confruntă încercând să domine diferite puncte cheie de pe hartă. Jucătorii trebuie să asigure supraviețuirea echipei de la sol în zonele cheie, acesta fiind singura cale pentru a aduna punctele necesare victoriei.

Participanții la beta vor putea încerca șapte dintre echipele unice ce vor fi disponibile și în versiunea finală. Printre acestea se numără de exemplu Tech Noir, care pot provoca vătămări corporale semnificative, dar și Warhedz care au abilitatea de a lansa un focos nuclear. Scopul sesiunilor beta este de a asigura stabilitatea jocului și de a descoperi părerea jucătorilor înainte de lansarea versiunii finale, programată pentru anul acesta.