Nokia pregateste lansarea Sabre

Data: 21/10/2011 | Autor: .

Nokia va lansa, pe 26-27 octombrie, la Nokia World Conference, primele sale telefoane cu  sistemul de operare Windows Phone 7.5 (Mango). Printre ele se va afla si vedeta Nokia “Sabre”, primul smartphone cu adevarat competitiv gandit de concernul finlandez.

Potrivit pocketnow.com, telefonul va avea un processor de top, de 1,4Ghz, 1 GB de RAM, un display de 3.5-inch WVGA, o camera de 5 MP si care va costa intre 300-350 euro.

CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, a declarat, zilele trecut, ca se asteapta ca Nokia sa vina cu mai multe telefoane. Printre acestea se afla Nokia 800, cunoscut si sub numele de Sea Ray. Despre acest telefon, pe internet a circulat in ultima perioada un clip. Il puteti urmari mai jos.

httpv://www.youtube.com/watch?v=xMhSRyDSlWc&feature=player_embedded

Luna trecuta, Stephen Elop, CEO-ul grupului finlandez Nokia, dezvaluia, accidental sau nu, primul smartphone Nokia cu Windows Phone. Iata o inregistrare facuta pe ascuns la evenimentul respectiv.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Dl_zUFprjbA&feature=player_embedded

Lansarea telefoanelor Nokia  va coincide cu lansarea variantei imbunatatite a Windows Phone 7, anuntata tot pentru aceasta toamna. Noua versiune cu nume de cod “Mango”va aduce nu mai putin de 500 functii noi, menite sa ofere o experienta mai bogata si mai multa flexibilitate utilizatorilor de telefoane cu Windows Phone 7.

Printre facilitatile introduse se numara integrarea browser-ului Internet Explorer 9 Mobile, derivat din IE9, un suport multi-tasking, inclusiv pentru aplicatii Third-Party si integrarea suportului pentru Office 365, ce va include email, aplicatii office si calendar in cloud-computing.