O noua demonstratie video cu INCREDIBILUL Moto 360 (VIDEO)

Data: 26/06/2014 | Autor: .

moto-360

Motorola continua sa tina pe jar amatorii de gadgeturi cu al sau super-spectaculos smartwatch Moto 360. A lansat pe youtube un nou clip video in care prezinta cateva dintre facilitatile ceasului cu o forma unica in piata.

Am vazut LG G Watch si Samsung Gear Live, primele ceasuri cu sistemul de operare Android Wear, dezvoltat de Google, insa am ramas cu gandul la Moto 360, gadgetul pe care o sa il vedem pe piata abia la toamna.

Forma unica, oarecum clasica, cu un cadran rotund, butoane simple si un display clar, cu caractere usor de citit si mai multe variante de afisaj, alaturi de carcasa si cureaua premium, toate aceste caracteristici fac din Moto 360 unul dintre candidatii la cel mai inovativ gadget din 2014.

Ce specificatii tehnice va avea ceasul Moto 360 inca nu stim oficial. Putem doar specula, luand in calcul datele standard anuntate de LG G Watch si Samsung Gear Live, ca vom vedea un procesor dual-core la 1,2 Ghz, minim 512 MB de RAM si un spatiu de stocare de 4-8 GB.

Pana sa avem informatiile oficiale si sa vedem care va fi pretul, nu ne ramane decat sa ne delectam cu un nou clip video de prezentare. Il vedeti mai jos.

Alte doua clipuri video, ceva mai vechi, cu Moto 360, vedeti mai jos.