Primele TESTE VIDEO cu noul smartwatch Samsung Gear Live (VIDEO)

Data: 26/06/2014 | Autor: .

samsung-gear-livePe youtube au inceput sa apara si primele review-uri video cu cel mai nou gadget Samsung, ceasul inteligent Gear Live, primul model al sud-coreenilor cu sistemul de operare Android Wear.

Samsung Gear Live are un ecran Super AMOLED de 1,63 de inchi, de o forma devenita deja standard pentru gigantul din Coreea de Sud. Ecranul permite personalizarea ceasului și ieșirea din stand-by a dispozitivului cu o simplă atingere a display-ului. Gadgetul rulează un procesor de 1,2 Ghz impreuna cu 512 MB de RAM, la fel ca LG G Watch.

Gear Live este certificat IP67, oferind protecție împotriva prafului și a apei, are o brățară standard de 22mm ce poate fi schimbata. În plus, ceasul le permite utilizatorilor să se mențină în formă cu ajutorul senzorului de puls compabitil cu numeroase aplicații de fitness.

Samsung Gear Live permite utilizatorilor să primească notificări de la diverse aplicații, precum rețele sociale, chat, mesagerie, shopping sau foto. Noul dispozitiv dispune de comenzi vocale: utilizatorii pot spune doar „Ok Google” pentru a pune întrebări cu privire la ora decolării avionului, scorurile meciurilor, apelarea taxiului sau trimiterea unui mesaj. Gear Live se poate conecta cu orice dispozitiv Android care deține cel puțin versiunea Android 4.3.

Gear Live va fi disponibil în culorile Negru și Wine Red, existând posibilitatea schimbării curelelor. Începând cu 25 iunie acestava fi disponibil la comandă în Google Play Store (play.google.com/devices), iar ulterior și în magazinele Samsung. Pretul inca nu este cunoscut.


Specificații tehnice Gear Live

 

Categorie Specificații
Display 1.63” Super AMOLED (320 x 320)
Sistem de operare Android Wear
Procesor 1.2 GHz
Servicii Google Google Now, Google Voice, Google Maps & Navigation, Gmail, Hangouts
Alte funcții Notificări (SMS, E-mail, etc.)
Senzor de puls
IP67 – rezistent la apă și praf
Brățara poate fi schimbată, culori disponibile: Negru și Wine Red
Conectivitate Bluetooth® v4.0 LE
Senzori Accelerometru, Giroscop, Busolă, Puls
Memorie RAM: 512MBStocare: 4GB Memorie internă
Dimensiuni /Greutate 37,9 x 56,4x 8,9 mm, 59g
Baterie Baterie standard, Li-ion 300mAh