iPod Touch, REINCARCAT! Apple resusciteaza un gadget devenit ISTORIE

Data: 26/06/2014 | Autor: .

ipod-touch-5-

Au trecut peste 650 de zile de cand Apple a lansat primul iPod Touch. A fost unul dintre cele mai bine vandute gadgeturi insa, din momentul in care au aparut smartphone-urile, lucrurile s-au schimbat, iar iPod-ul a intrat intr-un con de umbra.

ipod-touch-5-nouApple nu renunţă însă la gadgetul cu care a câştigat miliarde. A lansat o noua versiune, mai subtire, cu un profil din aluminiu, un ecran de 4 inchi Retina si un spatiu de stocare de 16 GB.

Ce poti face cu el? Cam tot ce faci cu un iPhone, mai putin apeluri telefonice clasice. Puteti vorbi insa cu el pe Facebook si alte aplicatii de telefonie online. Asa ca, daca vrei un telefon de internet ieftin si bun, iPod-ul Touch este o versiune foarte buna.

Noul iPod Touch vine, in plus, cu o camera foto de 5 MP iSight care inregistreaza video in Full HD si un pret foarte bun, de numai 200 de dolari.

overview_camera_heroNoul iPod Touch este dotata, bineinteles, cu Wi/Fi, Bluetooth 4.0, este disponibil deja pe site-ul Apple in numai putin de sase versiuni de culoare.

Gadgetul beneficiaza de noile casti EarPods si de o gama suplimentara de accesorii. Apple afirma ca noul iPod Touch iti permite sa vezi 8 ore de filme sau sa asculti pana la 40 de ore de muzica.

Noul iPod Touch este compatibil cu iOS 8, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca n-ati putea sa il folositi pentru transferul multimedia.

Toate detaliile le aflati de pe site-ul oficial.