O nouă imagine cu viitorul Samsung Galaxy S23 Ultra. Lansarea, în câteva zile

Data: 14/01/2023 | Autor: .

Samsung Galaxy S23 Ultra

Site-ul olandez de tehnologie Nieuwe Mobile a postat astăzi o serie de noi informații despre viitoarele Samsung Galaxy S23 Ultra și S23 Plus. Presupusele randări arată amplasarea camerei, culorile și designul noilor flagship-uri, pe care Samsung urmează să le anunțe luna viitoare.

Samsung Galaxy S23 Ultra și Plus par să aibă în comun o ramă metalică și un design cu capac din sticlă.

Ambele modele apar în patru culori: Phantom Black, Cotton Flower (crem), Botanic Green și Misty Lilac (roz sau lavanda).

Spatele lui Ultra pare mai plat decât cel al predecesorului său și are cinci senzori de cameră.

În plus, trei dintre obiectivele lui Galaxy S23 Ultra (probabil camera principală, cea ultra-wide și cea cu teleobiectiv 10x) sunt mai mari decât celelalte două. De asemenea, butoanele laterale ale lui Ultra se află puțin mai jos decât cele de pe predecesorul său.

Potrivit zvonurilor, Ultra va avea o cameră principală de 200 de megapixeli, o premieră pentru gama Galaxy. (Modelele Standard și Plus ar trebui să aibă 50 de megapixeli.)

E oficial! Când se lansează Samsung Galaxy S23

În plus, se zvonește că Ultra va avea o autofocalizare și o stabilizare mai bune decât predecesorul său. Se așteaptă ca ambele telefoane să funcționeze cu procesoare Snapdragon 8 Gen 2 la nivel global, o schimbare față de strategia obișnuită a Samsung de a folosi procesoare Snapdragon în SUA și chipset-uri Exynos în Asia și Europa.

Samsung va anunța toate detaliile în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked din 1 februarie. Cu toate acestea, compania a deschis deja rezervările pentru americani, oferind un credit de 50 de dolari dacă precomanzi un smartphone Galaxy sau 100 de dolari dacă îl rezervi împreună cu un Galaxy Book.

Noi detalii despre viitorul Samsung Galaxy S23