O noua parodie la iPhone 5S. Nici Samsung nu o putea face mai bine (VIDEO)

Data: 6/09/2013 | Autor: .

iphone-5

Apple pregateste lansarea noului iPhone 5S, un smartphone care creaza destule controverse pe internet. Motivul? Sursele neoficiale spun ca telefonul nu va aduce mai imbunatatiri fata de versiunea precedenta.

 Pe internet, fanii continua sa ridiculizeze strategia considerata paguboasa a sefilor de la Apple. Iata cel mai nou exemplu.

Mashable relata, insa, recent, ca noul smartphone iPhone 5S va fi cu 31% mai rapid decat actualul model iPhone 5. Performanta va fi posibila gratie noului procesor A7 si software-ului imbunatatit.

Informatia este confirmata, pe twitter, de expertul Clayton Morris. 9to5Mac a confirmat, de altfel, ca Apple testeaza un procesor nou-nout pe 64 biti, care ar urma sa fie inclus in noul telefon.

Noul procesor va permite dezvoltarea unei performante grafice superioare si a unui consum de energie mai redus.  Zvonurile  nu au fost confirmate la nivel oficial, asa ca nu este sigur ca vom vedea noul procesor A7 pe iPhone 5S.

Nu este exclus ca acesta sa apara pe viitoarea generatie iPhone 6, ce va fi lansata anul viitor.

Daca Apple va dezvolta performante mai bune cu 31%, asta inseamna ca noul telefon iPhone se va apropia, in sfarsit, de rezultatele din testele benchmarks oferite de smartphone-urile de top de la LG, Samsung si HTC.

GadgetReport.ro relata, recent, ca pe langa noul procesor, noul iPhone ar putea sa vina si cu o culoare noua – auriu.