O noua tableta MultiPad de la Prestigio

Prestigio a lansat un nou model de tableta MultiPad cu ecran capacitiv touchscreen – PMP5080B. Noua tableta functioneaza cu sistemul de operare Android de la Google, 2.3 Gingerbread.

Tableta are un display capacitiv multi-touchscreen de 8 inci (800X600), un procesor de 1GHz ARM Cortex-A8 echipat, un accelerator grafic 3D OpenGL 2.0 si oi memorie interna de 4 GB. Memoria poate fi extinsa prin slotul card micro SD pana la  32GB.

Modelul include si WiFi 802.11 b/g/n, webcam frontal de 2 MPx, HDMI output si un sensor G. Pentru o mai buna performanta pe internet, tableta suporta Adobe Flash Player 10.1.

Tableta ruleaza conceptul software Prestigio, prin care intregul display este impartit in 3 sectiuni: Life, Business si Entertainment. Asftel, experienta utilizatorului este mai interactiva si simpla.

Prestigio PMP5080B are preinstalate aplicatiile YouTube, Facebook, Twitter, Gallery, Maps, precum si jocuri (Angry Birds, Raging Thunder, Solitaire, Classic Chess). In plus, tableta are instalat programul Office Suite Pro, care este compatibil cu fisiere Microsoft Office 2003/2007 si 2010.

Pretul de vanzare a tabletei nu a fost anuntat.

httpv://www.youtube.com/watch?v=zG89xw8IIGA&feature=colike