O noua televiziune s-a lansat in Romania

Data: 9/04/2013 | Autor: .

tvremoteTeleviziunea BabyTV, care difuzeaza programe destinate copiilor cu varsta de pana la trei ani, s-a lansat pe UPC Romania, fiind disponibila in pachetul „basic”, pe canalul 509.

BabyTV difuzeaza programe create de experti in educatie, 24 de ore din 24, fara publicitate. Gandite sub forma unor episoade scurte, cu scopul de a stimula invatarea in primii ani de viata, cu accent pe interactiunea dintre parinte si copil, programele sunt clasificate in noua categorii tematice de baza: primele notiuni; natura si animale; muzica si arta; imaginatie si creativitate; crearea prieteniilor; activitati; jocuri de ghicit; primele cantece si versuri; programe de noapte.

„Suntem incantati de lansarea BabyTV pe platforma UPC Romania. Familiile din Romania se vor putea bucura de programele noastre (…) si aseptam cu nerabdare sa facem cunoscut BabyTV unui public mai larg”, a declarat Maya Talit, director de distributie si marketing pentru BabyTV Marea Britanie.

In afara de UPC, televiziunea BabyTV mai este disponibila in Romania si abonatilor companiei Romtelecom.

Fondata in 2003, televiziunea BabyTV difuzeaza 24 de ore de programe create de experti in educatie, destinate copiilor cu varste intre zero si trei ani. Televiziunea a fost creata pentru a sprijini parintii prin dezvoltarea de programe care stimuleaza invatarea in primii ani de viata, prin joaca, cu accent pe interactiunea dintre parinti si copii.

Parte a FOX International Channels din 2007, BabyTV este transmisa in peste 100 de tari la nivel global, prin intermediul a peste 600 de platforme afiliate, in 18 limbi, continutul sau fiind disponibil si prin ofertele VOD, Mobile si broadband.