A inceput noul sezon din Mad Men. Vezi stereotipurile legate de femei, fumat si bautura (VIDEO)

Data: 8/04/2013 | Autor: .

madmens6ad

Mult premiatul serial Mad Men a revenit aseara, in Statele Unite, cu noul sezon 6. Primul episod, de 2 ore, intitulat The Doorway, Part 1 & Part 2, a fost difuzat de AMC. Pana sa il vedem si la televiziunile romanesti, il gasiti deja pe internet.

Vedeti mai jos clipul de promovare al noului sezon.

Mad Men, serialul apreciat pentru ca aduce uimitor de realist atmosfera din New York a anilor ’60 este povestea unui grup de barbati si femei ce pun bazele uneia dintre afacerile care, cu timpul, va deveni o mina de aur, publicitatea. Jucatorii cheie ai noii afaceri, care fac o arta din vanzari, alcatuiesc insa o lume egoista si bizara, relateaza Pro Cinema.

Fumatorul inrait, prins in tumultul vietii de advertiser, Don Draper (Jon Hamm) este un as in aceasta meserie, alaturi de colegii de la Sterling Cooper Advertising Agency si isi face jocul, atat in afaceri, cat si in viata sentimentala.

Serialul care costa in medie pe episod 2.5 milioane de dolari a primit inca de la lansare laude la toate capitolele: de la interpretarea stralucita a actorilor la stilul vizual si autenticitatea istorica a scenariului. Insa  in cei 4 ani in care a fost difuzat, serialul a fost si criticat pentru ca ar fi „promovat” sexismul, adulterul, bautura, rasismul, homofobia si fumatul.

Urmariti mai jos un top al celor mai interesante stereotipuri din Mad Men.

1. Toata lumea bea in ‘Mad Men’

2. Don Draper pare sa aiba o problema cu auzul

3. ‘Mad Men’ -‘Never Gonna Give You Up’

4. ‘Mad Men’, paradisul fumatorilor

5. ‘Mad Men: Ce vor femeile?