Noul Apple TV 4K are cip A15, 64 GB de stocare și suport HDR10+

Data: 19/10/2022 | Autor: .

Noul Apple TV 4K are cip A15, 64 GB de stocare și suport HDR10+

Apple a lansat noul Apple TV 4K, un gadget care vine cu un update semnificativ faţă de cel de anul trecut. Noutăţile includ performanțe mai rapide cu cipul său A15 Bionic, precum și suport pentru HDR10+, care utilizează metadate pentru a optimiza în mod dinamic conținutul HDR10 (similar cu Dolby Vision).

Poate cel mai important, noul Apple TV 4K are un preț de pornire mai mic, de 129 de dolari (de la 179 de dolari!), precum și o memorie de bază dublă (64GB în loc de 32GB).

Dacă doriți mai mult spațiu de stocare, puteți, de asemenea, să luați Apple TV 4K de 128 GB pentru 149 de dolari. Acest model adaugă, de asemenea, Gigabit Ethernet, precum și suport pentru standardul Thread IoT.

Ambele Apple TV-uri acceptă și Wi-Fi 6, care ar trebui să le extindă foarte mult recepția wireless. De asemenea, ele pot acționa ca hub-uri inteligente pentru dispozitive HomeKit, la fel ca și televizoarele Apple TV anterioare. Telecomanda Siri are toate caracteristicile pe care le-am îndrăgit anul trecut, cu excepția faptului că acum se încarcă prin USB-C.

Indiferent de ce model alegi, toate includ îmbunătățiri semnificative față de modelul anterior. Apple spune că A15 Bionic este cu aproximativ 50 la sută mai rapid şi cu o performanță cu 30 la sută mai bună a GPU-ului.

Acest lucru ar trebui să fie util dacă vrei să joci jocuri pe Apple TV.

Specificatiile detaliate le vedeţi aici.

Apple TV 4K va fi disponibil din 4 noiembrie în magazine.

Apple anunță noul iPad Pro echipat cu M2 și WiFi 6E